Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Börtönbe zárják az amerikai jobboldali média egyik legnépszerűbb műsorvezetőjét

2024. július 01. 17:59

Elzárva tölti a kampány hónapjait Trump korábbi tanácsadója, akit azért ítéltek el mert nem volt hajlandó megjelenni egy kongresszusi meghallgatáson.

2024. július 01. 17:59
Steve Bannon records 'War Room' episode at CPAC

Nyitókép: Allison Bailey / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Steve Bannon, Donald Trump egykori tanácsadója a BBC-nek azt mondta, nem fél attól, hogy börtönbe kerül, vagy hogy a rácsok mögül kell néznie a volt elnök 2024-es kampányát. 

Steve Bannont azért ítélte el a bíróság, mert nem volt hajlandó megjelenni a január 6-ai eseményeket kivizsgáló bizottság előtt.

Bannon azt állította, hogy az elnökkel folytatott beszélgetései a titoktartás védelmét élvezik. 

A BBC-nek elmondta: nem aggódik amiatt, hogy Trump kampányának egy fontos részét kihagyja, mivel állítása szerint a „Maga-hadsereg” készen áll arra, hogy a volt elnök legyőzze Joe Bident és visszatérjen a Fehér Házba. Bár a büntetésének elhalasztására tett erőfeszítése kudarcba fulladt, Bannon elmondta, hogy népszerű podcastjának utolsó adását a börtön kapuja előtt szeretné felvenni, mielőtt feladja magát a hatóságoknak. 

Steve Bannon Donald Trump 2016-os sikeres elnökválasztási kampányának egyik tanácsadójaként tett szert országos ismertségre, majd a Trump-kormányzat elején a Fehér Ház vezető stratégájaként Washington egyik legbefolyásosabb figurájává vált. Hét hónap után azonban kirúgták, és egy ideig távol került Trump belső körétől.

Ezt is ajánljuk a témában

A Biden család döntött: Joe-nak folytatnia kell!

Egy friss felmérés felmérése szerint a regisztrált demokrata szavazók 72 százaléka úgy véli: Biden nem rendelkezik az elnöki tisztség betöltéséhez szükséges mentális és kognitív egészségi állapottal.

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:07
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­e­l­­­d­ ­­a­­ ­s­­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­­c­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Palatin
2024. július 01. 22:45
Jesszus! Milyen lehet ez a nö smink nélkül...?
valerian-0
2024. július 01. 21:46
Az agybajos bal-libsi woke õrült banda minden disznóságot elkövet, hogy Trumpnak ne sikerüljön. De sikerülni fog. Mostmár minden ilyen incidens csak növeli Trump népszerûségét.
jooeee
2024. július 01. 21:18
Ez a demokrácia hazája? Mi lenne ott, ha nem volna demokrácia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!