Páros lábbal szállt bele Bidenbe a demokrata kongresszusi képviselő: Lerántasz minket!

2024. július 18. 07:19

Közeli források szerint Nancy Pelosi mindent megtesz azért, hogy ne Joe Biden legyen a demokraták elnökjelöltje novemberben.

2024. július 18. 07:19
President Biden And VP Harris Mark 13th Anniversary Of Passage Of The Affordable Care Act

Nyitókép: Anna Moneymaker, Getty Images

Nancy Pelosi a múlt héten azt mondta Joe Biden elnöknek, hogy ő és más demokrata törvényhozók nem szeretnék, ha Biden lenne a demokraták novemberi elnökjelöltje, írta meg a Politico

Pelosi arra is figyelmeztette Bident, hogy tud néhány olyan demokrata törvényhozóról, aki hangosabban fogja hallatni hangját a jelenlegi elnök politikai gyengeségeiről. 

Pelosi emellett arra sürgette az Bident, hogy mihamarabb jelentse be visszalépését a jelöltségtől, bennfentes információk szerint Pelosi a sürgetést hamarosan nyilvánosan is megteszi, nagyobb nyomást helyezve a 81 éves elnökre. 

Ezt is ajánljuk a témában

„A házelnök nem akarja felszólítani, hogy mondjon le, de mindent megtesz, hogy ez megtörténjen” – mondták a Politicónak meg nem nevezett források. „Nincs semmi finomkodás Nancyben” – tették hozzá. 

A CNN és az ABC News értesülései szerint pedig Pelosi mellett Chuck Schumer, a demokraták szenátusi frakcióvezetője, és Hakeem Jeffries, a demokraták képviselőházi frakcióvezetője is beszélt Bidennel, és azt mondták neki, az ország érdekében az lenne a legjobb, ha nem folytatná elnökjelölti kampányát. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. július 18. 13:14
Hm.... AMENNYIBEN tényleg így gondolják. "Lerántasz minket!", akkor miért hagyták eddig JOE bácsit jelöltként? EZ a minapi, TRUMP elleni merénylet megváltoztathatja, egyes szakértők szerint meg is változtatta az esélyeket , egyértelműen TRUMP javára. S HA így van, akkor van e-értelme már a cserének?
bagira002
2024. július 18. 11:07
Bident karanténba helyezték ,covidos. , ott kellene felejteni.
zakar zoltán béla
2024. július 18. 10:13
Pelenkosi ideges?
google-2
2024. július 18. 09:56
Eddig bokrokban éltek, vagy mi ez a késői ébredés? Vagy azt hitték, ha leradírozzák Trumpot, Biden maradt csak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!