Az egyik legismertebb demokrata képviselő is azt sürgeti, hogy Joe Biden szálljon ki a választási versenyből

2024. július 17. 20:57

„Úgy vélem, itt az ideje, hogy átadja a stafétát” – nyilatkozta Adam Schiff.

2024. július 17. 20:57
null

Nyitókép: Jose Luis Magana/AP/File

Adam Schiff személyében az egyik legismertebb megválasztott demokrata párti képviselő is azt sürgeti, hogy Joe Biden, az USA újrázni kívánó elnöke szálljon ki a választási versenyből – adta hírül a CNN

Kaliforniában az amerikai szenátusi posztért induló Schiff bejelentésével ő az első demokrata, aki a Donald Trump volt elnök ellen a hétvégén elkövetett sikertelen merényletkísérlet óta arra szólította fel Bident, hogy lépjen félre. Schiff felhívása azért is figyelemre méltó, mert ő – ellentétben sok más demokratával, akik eddig nyilvánosan felszólították Bident, hogy lépjen vissza – nem egy ingadozó körzetben él, és közel áll Nancy Pelosi volt képviselőházi elnökhöz.

Bár a kampányból való kilépés csak Biden elnök úr döntése, úgy vélem, itt az ideje, hogy átadja a stafétát. És ezzel bebiztosítja vezetői örökségét, lehetővé téve számunkra, hogy legyőzzük Donald Trumpot a közelgő választásokon” 

nyilatkozta Schiff. 

„Egy második Trump-elnökség aláásná demokráciánk alapjait, és komoly aggályaim vannak azzal kapcsolatban, hogy Biden le tudja-e győzni Donald Trumpot novemberben” – tette hozzá. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­­e­l­d­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­x­­i­ ­p­u­­n­­c­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
ubulka57-2
2024. július 18. 05:41
Lépjen félre? Kivel? Mit szólna hozzá a felesége?
Mócsing
2024. július 17. 21:42
Biden amerika gyúrcsánya, vissza kéne lépni legalább az esélyt megadni , hogy a demokraták állítsanak vmi épkézláb jelöltet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!