Hitte volna? Orbán Viktorról panaszkodott Zelenszkij Varsóban

2024. július 23. 19:59

„Mindenki számára nagyon kellemetlen meglepetés volt, amit Zelenszkij elnök úr Varsóban a NATO-csúcs előtt mondott” – mondta Donald Tusk.

2024. július 23. 19:59
null

Nyitókép: AP Photo / Jose Luis Magana

Volodimir Zelenszkij Varsóban panaszkodott arra, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök Kijevben tartózkodva nem tájékoztatta őt közelgő moszkvai útjáról – közölte Donald Tusk lengyel kormányfő a kormányülést követően – adta hírül a ria.ru

Mindenki számára nagyon kellemetlen meglepetés volt, amit Zelenszkij elnök úr Varsóban a NATO-csúcs előtt mondott nekem.”

„A lényeg az, hogy Kijevben tartózkodva és vele szemtől szembe beszélgetve Orbán miniszterelnök »elfelejtett« beszámolni arról, hogy hamarosan Moszkvába utazik” – mondta Tusk, aki arra is kitért, hogy az Európai Politikai Közösség (EPK) előző heti csúcstalálkozóján is szóba került Orbán Viktor moszkvai látogatása.

„Bármiféle elégedettség nélkül mondom, hogy Orbán Viktor nagyon nehéz helyzetben volt az Egyesült Királyságban az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozóján.

Nem találkoztam senkivel, aki kifejezetten egyetértett volna az ő »békemissziójával«”

– fogalmazott a lengyel miniszterelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Hill
2024. július 25. 13:54
Marhára érdekelne, hogy ez a turha mi a faszt keres egy Nato csúcson mint kurvára nem Nato tag. Mi olyan kurva fontos ebben a kibaszott Ukrajnában, hogy simán egy világháborút is generálnak, csak mert???
Unknown
2024. július 24. 20:06
Most meg a külügy minisztere Orbán nyomában Kinába megy. Biztos, hogy Zselé igazat mondott? Már annyit hazudott.
fater0921
2024. július 24. 09:12
Óvodások egymás közt. Óvónéni a Viktor nem mondta meg, hogy hova akar még menni.......bebe elárultalak. Genetikai hulladék mind a kettő!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!