Olimpiai orgia, sokadik felvonás: az egyik főszereplő megfenyegette a „jobboldali gyűlölködőket”

2024. július 31. 09:06

A DJ Barbara Butch nevű művésznő perrel fenyegetőzik – ő volt az, aki nemrég elismerte, tényleg Az utolsó vacsorát jelenítették meg a botrányos megnyitón.

2024. július 31. 09:06
null

Nyitókép: Instagram

A párizsi olimpiai megnyitó botrányos Utolsó vacsora élőképének egyik főszereplője perrel fenyeget – számolt be a Daily Beast. 

Barbara Butch az ügyvédjén keresztül üzent, aki azt állította, hogy ügyfele halálos fenyegetéseket, antiszemita és kövér fóbiás üzeneteket kapott és emiatt perelni fog. 

„A 2024-es párizsi olimpiai játékok megnyitóünnepsége óta Barbara Butch művész, DJ és aktivista rendkívül erőszakos internetes zaklatási és rágalmazási kampány célpontja lett”  – áll az ügyvédje által kiadott közleményben. „Halállal, kínzással és nemi erőszakkal fenyegették meg, valamint számos antiszemita, homofób, szexista és durva gyűlöletkeltő sértés célpontja volt. Barbara Butch elítéli ezt az aljas gyűlöletet, amely ellene, és az általa képviselt dolgok ellen irányul."

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzátetette: több panaszt tesz, és mindenkit bíróságra visz, aki megpróbálja megfélemlíteni. 

Butch Instagramon is posztolt:

 „Egész életemben elutasítottam, hogy áldozat legyen: Nem fogok hallgatni. Nem félek azoktól, akik képernyő mögé vagy álnév mögé bújnak, és rám hányják a gyűlöletüket és frusztrációjukat.”

A botrányt okozó jelenetben Butch és más drag művészek szerepeltek, ami úgy tűnt, hogy Leonardo da Vinci „Az utolsó vacsora” című műve előtt tiszteleg. Ezt maga Butch is megerősítette. Több keresztény csoport és prominens konzervatívok is felháborodtak a produkción. 

Butch egyébként egy ismert leszbikus aktivista, aki korábban egy népszerű transzvesztita reality, a Drag Race France sztárvendég zsűritagja volt. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi72
2024. július 31. 18:22
Minden fenyegetés helyes,-1!!! Nemi erőszak??? Jó ég,ezt ki írta neki? :-)
..--..
2024. július 31. 17:06
-zsoltkom- tapir32 részére 2024. július 31. 15:26 "A párizsi olimpia szervezői bocsánatot kértek a keresztények körében felháborodást keltő nyitóünnepség miatt, noha a vádakkal szemben valójában nem is Leonardo da Vinci híres festményét, az Utolsó vacsorát ábrázolta a kifogásolt jelenet." ttps://n9.cl/szsl0 "A párizsi olimpiai játékok szervezői július 28-án, vasárnap bocsánatot kértek a katolikusoktól és más keresztényektől, akiket feldühített az a tabló az olimpiai játékok két nappal korábbi megnyitóján, amelyen Leonardo Da Vinci híres, Az utolsó vacsora című festményét parodizálták." ttps://n9.cl/6fwxu Ennél a forrásnál, ha tovább olvasod, már abba is bele lehet gabalyodni, mert nem figyeltek a mondanivalójukra. De. Most látsz két állítást... akkor tehát kinek az igazságérzete van alátámasztva? A sértés, hogy az miben valósul meg, még mindig magyarázatra szorul. Most akkor te jössz megint.
paracelsus-2
2024. július 31. 17:01
Ebben a torzszülöttben több akó zsír lehet, csak győzze valaki leereszteni. Undorító féreg.
Töki
2024. július 31. 16:40
Ki a kurva anyja mondta neki, hogy odamenjen bedrogozva, és mórikálja magát??? Ott rohadjon meg!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!