Migráns bűncselekmény Marseille-ben: egy „észak-afrikai fiatal” késsel támadt rá egy hatvan éves francia férfira

2024. július 07. 16:06

Az eset szombat este fél tíz körül történt a marseille-i metróban. Az áldozat állapota életveszélyes.

2024. július 07. 16:06
null

Nyitókép: Jody Amiet / AFP

Július 6-án, szombat este késeltek meg egy hatvanas éveiben járó férfit a marseille-i metró Saint Charles állomásán – tudta meg a Valeurs Actuelles egy rendőrségi forrásból.

Az eseményekre este fél tíz körül került sor. A metrókocsiban az áldozat megjegyzést tett egy fiatal lánynak, aki az ülésre tette fel a lábát. Az utas 20 év körüli, „észak-afrikai típusú” barátja ekkor elővett egy kést és többször is megszúrta az áldozatot.

A hatvan éves féri állapota életveszélyes. A metró térfigyelő kamerái az esetet rögzítették, a tettes beazonosítható. 

***

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vapepe
2024. július 08. 07:51
Napnál is világosabb, mennyire élősködők és nem emberi együttélésre valók sokan közülük. Nem érti, hogy valakinek ki kell fizetni a járművek tisztán tartását. Nyilván egy büdös kanyit sem fizetett életében, csak csecsszopóként lóg ugyanazon a pénzforráson. Emberünk meg átlátja, és mivel zavarja a migrik gátlástalansága és már a nyugdíja is veszélyben a parazita élősködők miatt, hát szól. Ezek után, ahelyett hogy hazaküldenék (mert az ilyeneket ott sem fogadják vissza), majd terheli még jobban a büdzsét, ahol beszervezik, kiképzik a helyi imámok. Brvaó evrópa. Ha már katonákat akarnak küldeni az ukiknak, miért nem az ilyeneket, legalább lenne élőerő az aknák hatástalanításához.
2024. július 08. 05:19 Szerkesztve
És ez még csak a kezdet. Ha a libsiken múlna, itt is gyilkolnának, robbantgatnának az arabok. A németek, svédek már nem mernek este utcára menni. Szép új világ, amit ránk akarnak kényszeríteni.
FreedomE3
2024. július 08. 01:00
Tommaso és társai: mi az anyatok korsagos …..ba nem költöztök már ki az afgánok melle Párizs külvárosába? Hamar itt ilyen szar, akkor irány a szabad nyugat! Mindenkinek jobb lenne. Nekünk biztos, ha eltakarodnarok végre! 😅
erdeymarton89
2024. július 07. 21:21
„észak-afrikai fiatal” késsel támadt rá egy hatvan éves francia férfira ..balos szavazó családban nőt fel :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!