Merényletet terveztek Milo Djukanovic volt montenegrói államfő ellen

2024. július 14. 19:37

Nemzetközi bűnszervezet tervezte a merényletét.

2024. július 14. 19:37
Presidential Elections Held In Montenegro

Kép forrása: Filip Filipovic/Getty Images

A montenegrói közszolgálati televízió (RTCG) beszámolója szerint szombaton röppent fel a hír, amely szerint Milo Djukanovic tájékoztatta az illetékes hatóságokat, hogy egy külföldi bűnszervezet merényletet tervez ellene. A montenegrói rendőrség több közleményt is kiadott az ügyben, ezek mindegyikében az szerepel, hogy még nem erősítették meg, hogy valóban lenne ilyen terv, őket ilyenről senki nem tájékoztatta, sem a volt államfő, sem a biztonsági szolgálat nem kérte a közreműködésüket.

A Pobjeda című podgoricai napilap internetes oldala, valamint a Vijesti című hírportál szombaton arról is írt, hogy tudomása szerint egy belgrádi szervezett bűnözői csoport tervez merényletet Milo Djukanovic ellen, de a szervezetnek nemcsak Szerbiában, hanem Bosznia-Hercegovinában és Albániában vannak tagjai.

2016-ban már volt egy puccskísérlet az akkor Milo Djukanovic vezette kormány ellen, és állítólag merényletet kíséreltek meg a miniszterelnök ellen is. Az ügyben éppen két napja, pénteken született ítélet, minden vádlottat felmentettek. (MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. július 14. 20:31 Szerkesztve
Azt má minek ..hagyjuk má :D ezt a nagy bamba birkát ki bántaná semmi értelme
kvmny
2024. július 14. 19:54
Gyorsan elő kellett kapni egy szocdemet is, aki "sejtett valamit".
cutcopy
2024. július 14. 19:44
Majd ha ellövik a fülét 130-ról..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!