Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Orbán Moszkvában: Magyarország az egyetlen olyan ország Európában, aki mindenkivel tud beszélni (VIDEÓ)

2024. július 05. 13:45

A magyar miniszterelnök a béke előmozdítása érdekében utazott el Kijevbe kedden, és emiatt utazott el most Moszkvába is.

2024. július 05. 13:45
null

Fotó:Benko Vivien Cher / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

 

„Békemissziója keretében” Orbán Viktor miniszterelnök Moszkvába érkezett – közölte az MTI-vel pénteken 11 óra után Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A magyar kormányfő Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével találkozik. Az útra elkísérte őt Szijjártó Péter külügyminiszter is.

Először az X-en, majd a YouTube-on jelentek meg arról felvételek, ahogy a magyar miniszterelnök konvoja megérkezett Moszkvába.

Értem, hogy most nemcsak partnerünkként jött ide, hanem mint az EU-elnökségének képviselője” – ezt már Putyin mondta Moszkvában, miután Orbánnal közösen sajtótájékoztatót tartottak. Korai tudósítások alapján Putyin arról beszélt, reméli lesz idő megvitatni a kétoldalú kapcsolatokat, és az ukrán helyzetről is fognak tudni szót váltani. „Tudomásom van arról, hogy nemrég, 2-án Kijevben járt, és most eljött ide, hogy megbeszéljük a helyzetet” – mondta az orosz elnök.

A magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy egyre fogynak azok az országok, amelyek a konfliktus mindkét résztvevőjével tudnak tárgyalni, Európában Magyarország az egyetlen ilyen – jelentette ki Orbán.

***

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-123
2024. július 08. 14:45
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­k­e­l­d­­­ ­­a­­ ­s­z­e­­x­i­­ ­p­u­­­n­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
csapláros
2024. július 05. 18:00
levaijan 2024. július 05. 15:44 ..."már nem különleges művelet van ott???"... Az oroszoknak IGEN. De Orbán a vendégjog okán kimondta, hogy ŐT nem lehet átbaszni: ami úgy néz ki mint egy háború, úgy folyik mint egy háború, úgy dörög és úgy pusztulnak benne mint egy háborúban, akkor az HÁBORÚ (vojná !).
csapláros
2024. július 05. 17:53
O1Gtolvajcsapláros 2024. július 05. 17:41 • ..."Bancsak a hazaarulo malacot, bruhaha! "... Fogd vissza magad, mert ha "báncsák" a lemalacozottat, akkor az nem TE vagy, ÉS a 2010 óta bizonyított működése is igazolja, hogy a lófaszt értek el vele a bántók, amikor Orbán zsidóbb tud lenni a zsidóknál és jelenleg nem is egy forgóajtón ment be utoljára, ahonnan most SORRA ELSŐKÉNT jön ki....Kac-kac... Ezt bizonyítja a new-yorki kazár uzsorások dühöngése és azok csicskáinak hőbörgése, hogy Orbánnak Uniós soros elnökeként mihez van joga és mihez nem, hogy mihez kéne alázatosan, a szőnyeg alatt kúszva megkérni a LIBERÁLNÁCI diktátorok ENGEDÉLYÉT. Ez persze ŐKET minősíti, ahogyan téged is az itteni TROLLKODÁSOD, amelynek során a kurva életben nem volt egy önálló gondolatod. A mantrázott brühühézésed is egy darab szart ér, amit a hajadra kenhetsz, mint a bocskoros román az avas vajat.
csapláros
2024. július 05. 17:13
O1Gtolvaj 2024. július 05. 15:53 ..."A cigany buszke ra, hogy egyedul O munkalkodik az unio ellen es haboru-parti! Kibaszni a kurva anyjaba a malacot!"... Téged kéne úgy pofán baszni, hogy egy pszichiátria adja a másikat, amiért hülyeségeket pofázol, BIZONYÍTÉKOK nélkül, szembe a tényekkel...Kac-kac.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!