Medvegyev szerint egyetlen lehetőség maradt arra, hogy ne Trump nyerje az elnökválasztást

2024. július 15. 08:11

Az orosz vezető velősen üzent.

2024. július 15. 08:11

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP

A korábbi orosz elnök, Dmitrij Medvegyev is megszólalt a Donald Trump republikánus elnökjelölt elleni merényletről, amit a politikus szerencsésen túlélt. Szerinte nem kétséges, hogy ki fogja így megnyerni a novemberi elnökválasztást.

„Meg is nyerte a választást. Hacsak meg nem gyilkolják”

– szögezi le Medvegyev az X-en.

Ahogy megírtuk, július 13-án a pennsylvaniai Butlerben tartott nagygyűlésen egy fegyveres egy közeli raktárépület tetejéről több lövést leadott a beszédet tartó Trumpra. A politikus fülét találta el egy lövedék, csak könnyebben sérült. A nézőtéren egy ember életét vesztette, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A merénylőt is lelőtték a politikust védő hatóságok.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 10. 18:55 Szerkesztve
A CIA bárkiböl tud elnököt csinálni. Nem is mindig muszáj megölni a nemkivánatos jelöltet, kegtöbbször elég a csalás is. Csak a nagyvadakat szokták likvidálni. Ezért kellene Orbán védelmét is drasztikusan megerösíteni.
W23458
2024. július 15. 09:20
Ez az alkoholista idióta is elmehetne már a krva anyjába trumpostól...
Burg_kastL71-C
2024. július 15. 09:18
contractor2 Óvakodj a törpétől! Ez a jó válasz, ...Traktoros. Óvakodik ma már bármelyik politikus mutatkozni vele, mert nem röhögteti ki magát, hogy a nyilvánosság előtt sz..ba nyúl, mert mindenkinek azonnal az jut eszébe. Persze lehetnek majd kivételek, akik olyanok mint ő.
Aerion
2024. július 15. 09:15
Pelso nem háború az hanem különleges hadművelet, - legyen precíz, ha már tákol egy abszurd párhuzamot. ----------- Neked abszurd, meg a hozzád hasonló moslékos agyhalott zombiknak. Élő, normális embereknek nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!