„Már rég kirúgtam volna a magyarokat az EU-ból" – megint támadásba lendültek a német sztárok

2024. július 23. 10:18

Nem a Bayern München tiszteletbeli elnöke az első, aki a sport helyett a politika területén szállt harcba Magyarországgal, korábban a szivárványos karszalagok kerültek a középpontba.

2024. július 23. 10:18
Euro 2024: Spain - Germany

Nyitókép: AFP/DPA/Tom Weller

„Minden reggel, amikor fogat mosok a tegernsee-i otthonomban, eszembe jut, milyen jó, hogy Németországban élek. Képzeld el, milyen lenne, ha az Egyesült Államokban laknék és Donald Trump lenne az elnök" – többek között erről beszélt a napokban adott interjújában a Bayern München tiszteletbeli elnöke, Uli Hoeness, aki az NSZK színeiben játékosként 1972-ben Európa-bajnokságot, két évvel később világbajnokságot nyert.

A legendás sportvezető, akit korábban adócsalás miatt börtönbüntetésre ítéltek, Magyarországról is elmondta a véleményét:

Magyarországnak mindössze nyolcmillió lakosa van, de úgy viselkednek, mintha 200 millióan lennének. Már rég kirúgtam volna őket az EU-ból.

Nem ő az első, aki sportolóként nem a pályán, hanem a politika területén támadta meg a magyarokat: emlékezetes, hogy a 2021-es Európa-bajnokságon óriási hisztit csapott többek között a válogatott csapatkapitánya, Manuel Neuer, hogy szivárványszínű karszalagot viselhessen a magyarok ellen, Mats Hummels pedig azt mondta, győzelem esetén még az Over the Rainbow című dalt is eléneklik majd.

A németek Katarban is elsősorban a szivárvánnyal voltak elfoglalva a labdarúgás helyett, ami már a baloldali lapoknak is sok volt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­e­l­d­­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­u­n­­­c­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
kissb56
2024. július 23. 18:38
Hát nem érdekes, hogy a magyar kormányt állandóan köztörvényes bűnözők támadják!? Mint például ez a lepukkant hoeness. Egyszerűen nem tudják tartani a pofájukat.
OneiroNauta
2024. július 23. 14:54
"Már rég kirúgtam volna a magyarokat az EU-ból" Abból a roncshalmazból, amit a te fajtád tett tönkre mutti Merkellel az élen? Náciknak kuss.
Szuper
2024. július 23. 14:00
Minden reggel, amikor fogat mosok a vidéki városi otthonomban, eszembe jut, milyen jó, hogy nem Németországban élek. Képzeld el, milyen lenne, ha Németországban élnék ahol néhány évtizede még faji alapon 7-8-9 millió ( magunk sem tudjuk, hogy hány) embert öltünk meg faji alapon. Eszembe jutna, hogy az első és a második világháborúban, nekünk köszönhetően kb. 100.000.000 ember pusztult el... Azt sem felejteném el elmormolni boldogan, hogy milyen jó, hogy annyi niger és arab flangál az utcákon, akik szarba se néznek, de viszont lehet a sok buzi cerkáját szopogatni és állva tapsolni, ha valaki bevallja, hogy buzi... Milyen szerencse, hogy nem ismerem a haza, hazaszeretet fogalmát. Szarba se nézem a másikat és az sem érdekel, ha a feka horda elözönli az országom. Ellenben van 5 autóm, 10 telefonom, pénzem szarásig és 0 gerincem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!