Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

Keményen beleszállt a Bayern München-vezér Orbán Viktorba: Már rég kirúgtam volna az EU-ból!

2024. július 21. 17:10

Uli Hoeness élesen kritizálta mind Trumpot, mind a magyar miniszterelnököt.

2024. július 21. 17:10
null

Nyitókép: SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A Bayern München tiszteletbeli elnöke, Uli Hoeness, a SV Seligenporten fennállásának 75. évfordulója alkalmából tartott beszélgetésen nemcsak sportról, hanem politikáról is kifejtette véleményét. Az eseményen Hoeness éles kritikát fogalmazott meg Donald Trumppal és Orbán Viktorral kapcsolatban, írja a Spox.

„Minden reggel, amikor fogat mosok a tegernsee-i otthonomban, eszembe jut, milyen jó, hogy Németországban élek. Képzeld el, milyen lenne, ha az Egyesült Államokban laknék és Trump lenne az elnök” – mondta Hoeness, utalva arra, hogy nem szimpatizál az Egyesült Államok volt elnökével, akit esetleg újraválaszthatnak idén. A magyar miniszterelnökről, Orbán Viktorról is hasonlóan kritikus volt. 

„Magyarországnak mindössze nyolcmillió lakosa van, de úgy viselkednek, mintha 200 millióan lennének. Már rég kirúgtam volna őket az EU-ból” 

– jelentette ki Hoeness, aki tíz évvel ezelőtt adócsalás miatt 3,5 éves börtönbüntetést kapott.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 297 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. július 23. 15:13
Az ilyen gyűlöletbeszéd alapján azt kell gondolni, hogy Európa új zsidói a magyarok. Herr Hoeness, hány olyan németet ismer, aki Magyarországra költözve utána visszaköltözött Németországba? Ja, hogy csak mutatóba van egy.
Nyugatellenes
2024. július 23. 11:45
Náci fasz.
BCMVML
2024. július 22. 11:16
Egy adócsaló börtöntöltelék "véleménye" tulajdonképpen kit érdekel? Priuszos a faszi és még neki áll feljebb? Tipikus übermencs, az ilyen nácik miatt halt meg több milló ember. Egyébként meg egyre több német költözik Magyarországra, nyilván azért, mert odahaza ilyen vadbarmokkal van tele a közéletük és elegük van az állandó hazudozásból és hergelésből, no meg a jól beilleszkedett "menekültekből".
letsgobrandon-2
2024. július 22. 09:46
majd , ha valami random nigger kibelezi az unokáját az utcán hálálkodhat , hogy germanisztánban él
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!