Magyarázkodnia kell a sztárműsorvezetőnek, amiért szerinte Biden nem alkalmas a folytatásra

2024. július 10. 16:36

George Stephanopoulos nagyon nem járt jól azzal, hogy őszinte volt.

2024. július 10. 16:36

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Az ABC News műsorvezetője, George Stephanopoulos szerint egyáltalán nem alkalmas arra Joe Biden, hogy újra elnök legyen – írja az Independent.

A lap arról számolt be, hogy a televíziós műsorvezető nemrég egy New York-i utcában sétált, amikor egy járókelő odalépett hozzá és kérdést tett fel neki. „Szerinted Bidennek le kellene lépnie? Mostanában többet beszéltél vele, mint bárki más... őszinte lehetsz” – kérdezte a gyalogos.

Végül George Stephanopoulos azt válaszolta, hogy „nem hiszem, hogy még négy évig képes lenne ellátni a feladatait”.

Ezt követően a műsorvezető sajnálatát fejezte ki megjegyzései miatt. „Ma korábban egy járókelőnek válaszoltam. Nem kellett volna” – fogalmazott. Később az ABC News eközben elhatárolódott a műsorvezető kijelentésétől.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. július 10. 19:36
A Markos-Nádas duó 34 évvel ezelőtt már látta a most történteket. A Hugyos Józsi történet ma is aktuális.
2024. július 10. 18:54 Szerkesztve
Van saját véleményem csak még nem adták ide..
iphone-13
2024. július 10. 18:44
ENNEK A VÉN IDIÓTA SZEMÉTNEK A DILIHÁZBAN VOLNA A HELYE MÁR RÉGÓTA!
petya-806
2024. július 10. 18:26
Dolgozói gyűlés egy szocialista nagyvállalatnál valamikor az "átkosban". Az előadó ismerteti a napirendi pontokat. - Kedves kartársak! Első napirendi pont: Kovács kartárs megbírálja a vállalat vezetőségét. Második napirendi pont: Kovács kartárs búcsúztatása a vállalattól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!