Jézus mentette meg Trumpot?

2024. július 16. 10:49

Ezzel Isten nemcsak Trumpot védte meg, de az egész emberiséggel is jót tett.

2024. július 16. 10:49
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok

Nyitókép: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

„Szóval rendszeresen kérjük Istent, hogy segítsen nekünk, rajtunk. Hogy óvjon meg a bajtól. Aztán amikor megteszi, akkor nem hisszük el, hogy ő volt. Persze, nem ő állt oda, és a saját kezével megállította a golyót, mint Neo a Mátrixban. De Trump egy isteni sugallatra, az isteni gondviselés hatására mozdított annyit a fején a beszéde közben, hogy a golyó csak a fülét súrolta.

És ezzel Isten nemcsak Trumpot védte meg, de az egész emberiséggel is jót tett.

Trump lesz az elnök, és ha sikerül békét teremtenie, az az egész világnak jó lesz. Még azoknak a félkegyelműeknek is, akik rendre Hitlerezik, diktátorozzák őt. Ahogy Orbán Viktor is szokta mondani: a mi rendszerünkben azok is jobban járnak, akik nem ránk szavaznak, az ő rendszerükben viszont azok is rosszul járnak, akik rájuk. Köszönjük meg Istennek, hogy megvédte Trumpot. És ezzel a sátánnak is megüzente: öcsipók, nem lesz itt harmadik világháború!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. július 17. 22:51
Igen, ez egy szokásos fejbillentéses mozdulata, és most nagyon jókor tette meg! Isten óvja a normalitást! Előre!
lájkbajnok
2024. július 17. 14:50
A családját védő tűzoltót miért nem mentette meg? Miért csak ezt a nyomorult faszt?
..--..
2024. július 16. 22:18
-zsoltkom- "Ezzel Isten nemcsak Trumpot védte meg" Hogy ez a keresztény Isten mi mindenre nem jó és partner. Elfordítja Tump fejét, hogy a füle bánja... Aztán kórházba viszik cipőfelelőst és Isten megnyitja a csapot, hogy lemossák koszt Trump lukas füléről. De persze előtte Isten engedte, hogy Trumpra lőjön a 20 éves mérges republikánus drukker, majd miután Isten megkomponálta Trump fejmozgását a megmeneküléséhez, engedte, hogy lelőjék a 20 éves mérges republikánus drukkert, akinek az előbb lehetőséget adott fület lőni. Hát annyi szent... Istennek nem sok esze van. Nem tudja a bal keze, mit akar a jobb. Egy ilyen Személyhez imádkozni? Ha teljesíti a szent akarattal rendelkezők imáját lassan elkezdhet megint Ádám-Évát teremteni . Már csak a Nélküled öngyilkosságot előidéző búvalbaszást kellett volna Jeszenszkynek odagiccselni ebbe a cikkébe és mindenki fideszes mehetett volna inni... aztán ünnepelni, hogy Trumpnak seggébe nőtt Orbán.
llnnhegyi
2024. július 16. 22:06 Szerkesztve
Zsoltinak kiváló érzéke van hogy kétségbeesésébe kergesse a libbcsikommcsikat Ilyenkor tébolyultan támadják a topikoló társaikat. Itt is idegbe jöttek!-:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!