Orbán Balázs bemutatta: ugyanaz a gyűlöletkeltés történik Magyarországon, mint ami a Trump elleni merényletet okozta

2024. július 16. 10:36

Már a címlapfotók szintjén is gyűlöletkeltés zajlik.

2024. július 16. 10:36
null

Nyitókép: ZOLTAN FISCHER / X ACCOUNT OF HUNGARY'S PRIME MINISTER VIKTOR ORBAN / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy merényletkísérletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök ellen. A lövöldözés szombat délután történt a pennsylvaniai Butlerben tartott kampánygyűlésen.

Egy cseppet sem véletlen, hogy a republikánus elnökjelöltet óriási éljenzés fogadta a republikánus nemzeti konvención, alig néhány nappal azután, hogy túlélte a merényletkísérletet.

Orbán Balázs az X-oldalán mutatott rá, hogy ugyanaz a gyűlöletkeltés zajlik Magyarországon, mint ami a Trump elleni merényletet okozta.

A miniszterelnök politikai igazgatója véleményének alátámasztására egy fotót mutatott be. A képen azt láthatjuk, hogy ábrázolja az amerikai baloldali média Trumpot, illetve a hazai baloldali sajtó Orbán Viktort. A New Republic Hitlerré maszkírozta a volt amerikai elnököt, és ehhez hasonlóan tett a Magyar Narancs a magyar miniszterelnökkel is az egyik lapszámának a címlapfotóján.

Itt az ideje véget vetni a gyűlölködésnek”

– írta Orbán Balázs.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Donald Trump: Halottnak kellene lennem

„A kórházban az orvos azt mondta nekem, hogy ilyet még soha nem látott, az esetet szó szerint csodának nevezte” – mondta a republikánus elnökjelölt.

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­k­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­x­­­i­­ ­p­­­u­­­n­­­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
hallgató
2024. július 16. 16:29
II.baljoska61@ Ez a DK-s troll mániásan cigányozza Orbánt. Szerintem gyűlöletbeszédért romafiúkkal szeretne egy zárkába kerülni.
alfonzo
2024. július 16. 15:22
Igaza van Robert C. Castelnak. Egyes újságokat csak ablakpucolásra lehet használni. Ezek közé tartozik a Magyar narancs is.Példányszáma szánalmas, akárcsak a szerkesztője is. Aki oda jutott, hogy már minden eladott példányt személyesen dedikál névreszólóan a vásárlónak. Gyalázat.
faladjaamasikat
2024. július 16. 13:13
Magyarországon és az EU-ban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!