Ilyen nincs: Zelenszkij amerikai hitelezőinek reklámjában bukkant fel Trump merénylője

2024. július 16. 16:32

Thomas Matthew Crooks szerepelt a BlackRock 2022-es reklámjában.

2024. július 16. 16:32
null

Nyitókép: képernyőfelvétel a videóból

Thomas Matthew Crooks, a 20 éves fegyveres, aki merényletet kísérelt meg Donald Trump ellen, korábban szerepelt egy videóban, amely a BlackRock befektetési céget reklámozza – írta meg a CBS News. A hirdetést 2022-ben készítették és a Bethel Park gimnáziumban forgatták, ahol Crooks akkoriban diák volt. 

A BlackRock egy sorozat részeként készítette a reklámot, amelyben a nyugdíjba vonuló tanárokat célozták meg. Az egyik osztályteremben, amelyet egy valódi tanár vezetett és ahol valódi diákok szerepeltek, Crooks is megjelent. A BlackRock a CBS News-nak elmondta, hogy Crooks nem kapott fizetést, és nem alkalmazták színészként.

Ezt is ajánljuk a témában

2022-ben egy Bethel Park gimnáziumi tanárt szerepeltettünk egy hirdetésünkben, amelyben több diák is feltűnt a háttérben, köztük Thomas Matthew Crooks is” 

– áll a BlackRock CBS News-nak adott nyilatkozatában. „Az összes videofelvételt elérhetővé tesszük az illetékes hatóságok számára, és a videót eltávolítottuk a forgalomból az áldozatok iránti tiszteletből.” A világ legnagyobb eszközkezelője, a BlackRock elítélte a Trump gyűlésen történt erőszakot is.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az egykori elnök, Donald Trump elleni merényletkísérlet szörnyű. Hálásak vagyunk, hogy Trump nem szenvedett súlyos sérüléseket, és gondolunk az összes ártatlan járókelőre és áldozatra, különösen arra a személyre, aki életét vesztette” – nyilatkozott a BlackRock. A vállalat hozzátette, hogy „elítéli a politikai erőszak bármilyen formáját.”

A Titkosszolgálat lelőtte Crooksot, akinek a lövöldözés indítéka egyelőre ismeretlen. Az FBI merényletkísérletként vizsgálja az esetet.

Íme a videó, a merénylő a 18. másodperc után jelenik meg:

 

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000043
2024. szeptember 03. 08:38
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Házam Hazája
2024. július 17. 23:09
BR vs. Zelenszkij: A megvásárolt ukrán földek megtartása bármi áron.
llnnhegyi
2024. július 17. 17:27
Az FBI ügynök hálózat valójában politikai,fegyveres bűnöző társaság.
llnnhegyi
2024. július 17. 17:25
Az FBI egy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!