Dermesztő hír: a Trump elleni merénylet előtt 48 órával még lőtéren gyakorolt az elkövető

2024. július 16. 20:38

A merénylet inditékát illetően még folyik a nyomozás.

2024. július 16. 20:38
TRUMP, Donald

Nyitókép: MTI/AP/Evan Vucci

A 20 éves Thomas Matthew Crooks 48 órával azelőtt, hogy tüzet nyitott Donald Trump volt elnökre, többször is megállt Pittsburgh külvárosában és környékén. Pénteken elment egy lőtérre, amelynek tagja volt, és a lövéseket gyakorolta – mondta a CNN-nek egy rendvédelmi tisztviselő. 

Másnap reggel Crooks elment egy üzletbe, ahol egy kétméteres létrát vásárolt, majd egy fegyverboltba, ahol 50 lőszert vett”

– tette hozzá a tisztviselő.

Ezután az elkövető körülbelül egy órát vezetett északra, ahol csatlakozott a régióból érkező több ezer emberhez, akik Trump nagygyűlésére özönlöttek a pennsylvaniai Butlerbe. Az autót a gyűlés előtti parkolóban parkolta le, a csomagtartóba rejtett rögtönzött robbanószerkezettel, amely egy nála lévő jeladóhoz volt csatlakoztatva.

A nyomozók szerint ezt követően a frissen vásárolt létrájával felmászott a közeli épületre, és tüzet nyitott a volt elnökre.

A merénylet inditékának ügyében az illetékesek tovább nyomoznak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. július 17. 19:08
A lényeg, hogy mindenki legyárthatja a konteóját. Ebbe a képbe illik a magányos farkas elkövető (vagyis az a kifogás, amire a hatóságok és biztonságiak azt tudják mondani, hogy ez kivédhetetlen), különben is meghalt, így a magányos farkas besorolás és a sosem tudjuk meg má bőven elég táptalaj bármihez.
catalina11
2024. július 17. 14:39
"Őrültség és nemzeti megaláztatás, ha egy törvény megtiltja az elnöknek, hogy merényletet rendeljen el." ( Kissinger) és a másik zsidó, Begin: a terror a mi fegyverünk, nem mondhatunk le róla..
catalina11
2024. július 17. 14:38
De az már nem logikus, hogy miért, honnan tudta, hogy ha vesz egy létrát, akkor azzal a rendezvény közepén simán fel tud majd mászni a Trumppal szembeni épület tetejére fegyverrel együtt." tudta, hogy kéményseprőnek nézik...
catalina11
2024. július 17. 14:37
Úttalan utakon 2024. július 17. 05:33 Nagy eset, logikus, hogy gyakorolt előtte. A helyszínt is ismerhette, nem lakott messze. De az már nem logikus, hogy miért, honnan tudta, hogy ha vesz egy létrát, akkor azzal a rendezvény közepén simán fel tud majd mászni a Trumppal szembeni épület tetejére fegyverrel együtt. Honnan tudta, hogy ekkorát fognak hibázni a biztonságiak...? Ennyi véletlen szerintem nincs." hát onnan tudta, ahonnan Ali tudta, hogy amikor elrabol 5 (ÖT) repülőgépet a levegőben egy műanyag bicskával, hogy rávezesse a WTC-re, nem fogják a gépeket lelőni... a CIA-tól tudta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!