Bombafenyegetés: még a reptér is leállt a szomszédunkban

2024. július 31. 12:52

A beérkező járatok leszállhattak, de utasaiknak a fedélzeten kellett várakozniuk a rendőrségi ellenőrzés végéig.

2024. július 31. 12:52

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Bombafenyegetés miatt néhány órára felfüggesztették a légi járatok indítását a pozsonyi nemzetközi repülőtéren (BTS) szerdán reggel, a bombariadó dél körül ért véget, robbanószert nem találtak – közölte az MTI-vel a repülőtér sajtószolgálata szerdán.

A beérkezett bombafenyegetés miatt szerdán, nem sokkal reggel kilenc óra előtt evakuálták a pozsonyi repülőtér teljes terminálját és felfüggesztették a járatok indítását – közölte Veronika Demovicová, a BTS szóvivője. 

A beérkező járatok leszállhattak, de utasaiknak a fedélzeten kellett várakozniuk a rendőrségi ellenőrzés végéig. 

Ez a SmartWings, a Ryanair és a Mavi Gok légitársaságok járatait érintette.

A rendőrség szakemberei a légikikötőben végzett vizsgálat során nem találtak robbanóanyagot, így a repülőtér termináljába visszatérhettek az utasok, és a személyzet elkezdhette az ideiglenesen felfüggesztett járatok feldolgozását. A bombariadó 6 érkező és 9 induló járat esetében okozott késést – közölte a BTS.

(MTI)

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigfater73
2024. július 31. 17:42
Zselé kalóztevékenysége közel kelettől Afrikáig, Moszkváig akár Pozsonyig is elérhet. Senki nincs biztonságban. Magyar o. sem!
Obsitos Technikus
2024. július 31. 15:35
Hány gépet fogadnak amúgy naponta? 3? 4? :-)
atti64
2024. július 31. 15:14
AZ UNIO EGY FASZOPO SZERVEZET!!!!!!!!!!!!!!
kir2vik
2024. július 31. 15:01
Majdan2?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!