A világhírű véleményvezér bombaerős üzenete egész Európának: másolják le Magyarország tervét!

2024. július 30. 17:09

Az MCC Feszten is fellépő Sara Huff lenyűgözve beszélt a család és a szuverenitás magyarországi védelméről, miközben úgy osztotta ki a genderpropagandát, a feminizmust és a baloldali ideológiákat, mint még senki.

2024. július 30. 17:09
null
Klein Ron

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A párizsi olimpia nyitóünnepsége nem egy elszigetelt esemény, része a keresztény értékekkel és szimbólumokkal szembeni tiszteletlenség egyre gyakoribb példájának – jelentette ki a Mandinernek Sara Huff, Brazília leghíresebb ex-feministája, véleményvezér, az augusztus 1. és 3. között rendezendő esztergomi MCC Feszt egyik fellépője.

A jelentések szerint ma 340 millió keresztény szenved az üldöztetéstől és diszkriminációtól. Ez egyértelmű megnyilvánulása a baloldali kísérleteknek, hogy felszámolják a kereszténységet, hiszen a mai baloldal a hedonista, élvezeteken alapuló irányt követi

– jelentette ki Huff, aki úgy véli, ez megköveteli a keresztény értékek megerősítését és a hagyományos családi modell védelmét.

Ezt is ajánljuk a témában

Genderlobbi: alattomos propaganda

A szakértő lenyűgözve beszélt a Magyarországon megvalósult konzervatív politikáról, amely szerinte hatékony a család és a nemzeti szuverenitás megvédése érdekében. Főképp a családvédelmi akciótervet dicsérte, amely jelentős anyagi előnyöket kínál, ami a családi egység erősítése mellett a demográfiai kihívásokra is választ ad.

Magyarország inspiráló modelljét a nyugati országok is lemásolhatnák a civilizáció megőrzése érdekében. Példaértékű, ahogyan az ország ellenáll a migránsok válogatás nélküli befogadásának a polgárok és a kultúra védelmében. A magyarok hazafias nevelése értékeli a történelmüket és a hagyományaikat, az iskolákban pedig megtiltották a genderpropagandát, a hagyományos családi értékekkel és biológiával ellentétes tartalmak népszerűsítését

– áradozott Huff. Hozzátette, a genderideológia az egyéni identitás és a gyermekek jólétének egyik legfőbb veszélyforrása. Úgy véli, ez az alattomos propaganda csak arra szolgál, hogy eltitkolja a nagy tervet a hagyományos családi modell destabilizálásáról, megtévesztve a szülőket, akik végül engednek a nyomásnak, és nem tiltják el gyermekeiket a drag queenek befolyásától.

A véleményvezér határozottan állítja, hogy ez egy aberráció, és minden fronton küzdeni kell ellene, mert a társadalom alapja a család és a szilárd erkölcsi érték, az államnak pedig fel kell használnia a jogköreit arra, hogy megvédje polgárait a veszélyes ideológiákkal szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

Feminizmus: azoknak árt, akiket meg kellene védenie

Ex-feministaként a feminizmusról is határozott véleménye van, úgy látja, rendkívül káros hatást gyakorol a nőkre, afelé hajtja őket, hogy a kiemelkedő karrierre, a pénzügyi függetlenségre fókuszáljanak, miközben megkérdőjelezi a férfiak megbízhatóságát.

A féktelen szexuális libertinizmust hirdeti, a vulgáris öltözködést tévesen a függetlenség szimbólumaként tünteti fel, az abortuszt pedig a személyes szabadság gyakorlásának tartja. Ennek az ideológiának szörnyűek a következményei: nő az egyedülálló anyák száma, magas a tinédzserkori terhességek aránya, egyre több a nemi úton terjedő betegség

– sorolta Huff, aki úgy véli, a feminizmus egy alattomos ellenség, éppen azoknak a nőknek árt, akiket állítólag megvédene.

Sara Huff az augusztus 1. és 3. között Esztergomban rendezendő MCC Feszten is előadást tart. Forrás: X/Sara Huff

Jair Bolsonaro kormányában a családpolitikáért, az anyák támogatásáért felelt, így az abortusszal kapcsolatban is egyértelmű kijelentést tett: úgy véli, a vita során elengedhetetlen az a megállapítás, hogy az élet a fogantatáskor kezdődik.

Az álláspontom tehát az, hogy az abortuszt nem jognak kell tekinteni, hanem az élethez való alapvetőnek tartott jog súlyos megsértésének. Aggasztó, hogyan változik az erkölcsi érzékenység, amivel dehumanizálják a születendő gyermeket és érzéketlenné teszik az egyéneket az emberi élet szentsége iránt

– fogalmazott Huff, aki szerint a nőkre gyakorolt következmények fizikai és pszichológiai értelemben is súlyosak. Megjegyezte, Bolsonaro kormányában éppen annak a programnak a kidolgozásáért volt felelős, amely a kiszolgáltatott helyzetben lévő várandós nők támogatására összpontosított. Szerinte ez egy példa arra, hogy az állam miként képes beavatkozni az élet védelmében.

Baloldali ideológia: globalisták által kidolgozott részletek

Sara Huff arról is beszélt, hogy a fiatalokra óriási nyomást helyez a baloldali ideológia, amit súlyosbít, hogy sokan eleve rosszul működő családból származnak, és alacsony színvonalú oktatásban részesülnek, többnyire marxista és nemi alapú indoktrinációval.

A szórakoztató tartalmak tele vannak szexuális perverziókkal és ideológiákkal, amelyek felforgatják a hagyományos értékeket. A fiatalok bekerülnek egy közegbe, amit a baloldali oktatás és média ural, miközben ők kétségbeesetten keresik az összetartozás érzését. Ezt használják ki ezek az ideológiák

– szögezte le a szakértő, aki határozottan állítja, hogy ez a globalisták által aprólékosan kidolgozott terv része, amiben felhasználják a fiatalokat céljaik eléréséhez.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. július 30. 20:59
Simán össze lehet ollózni a liba szövegét a ner szócsöveinek elmúlt pár havi-évi felszínes ömlengéseiből. S ez lép fel az MCC Feszten. Érdekes, de sebaj, rontani nem tud.
2024. július 30. 18:56 Szerkesztve
" A fiatalok bekerülnek egy közegbe, amit a baloldali oktatás és média ural, miközben ők kétségbeesetten keresik az összetartozás érzését. Ezt használják ki ezek az ideológiák" Ezt mégegyszer: "miközben ők kétségbeesetten keresik az összetartozás érzését. Ezt használják ki ezek az ideológiák" Ebben a pár mondatban minden benne van. Tökéletes. Csak ezt az eltorzult lelkű nyugati embereknek is fel kellene fogniuk, mert sajnos nagyon sokan vannak már.
nempolitizalok-0
2024. július 30. 18:48
Az internet népe Orbánnal és Magyarországgal van. Lassan végetek libsik.
Aegopolis.
2024. július 30. 18:31
A cikk elején még "véleményvezér", a végére már "szakértő". Villámkarrier! 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!