„A politikai erőszak elfogadhatatlan, de a történelmünk része” – Kennedy unokája a Trump elleni merényletről

2024. július 14. 10:10

A merényletben elhunyt John F. Kennedy korábbi amerikai elnök rokonai is megszólaltak a Trump elleni támadásról.

2024. július 14. 10:10
A Donald Trump elleni merénylet pillanatai

Nyitókép: Trump Campaign Office / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

„Hálás vagyok, hogy Trump volt elnök biztonságban van. Ma este a családjára gondolok. A politikai erőszak elfogadhatatlan. De a történelmünk része. Fogjunk össze, mint korábban, hogy elítéljük” – írta a merényletben elhunyt John F. Kennedy elnök unokája, John Schlossberg az X-en azzal kapcsolatban, hogy szombati kampánygyűlésén meglőtték Donald Trump korábbi amerikai elnököt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az amerikai történelemben valóban nem példátlan, hogy politikai merényleteket követnek el elnökökkel szemben. Az ilyen eseteket ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze.

Ezt is ajánljuk a témában

A volt amerikai elnök unokaöccse, ifjabb Robert F. Kennedy is megszólalt a Trump elleni merénylettel kapcsolatban.

„Itt az ideje, hogy minden amerikai, aki szereti az országunkat, elengedje a megosztottságot, lemondjon minden erőszakról, és imában egyesüljön Trump elnökért és családjáért” – írta ifjabb Robert F. Kennedy, aki független jelöltként tervez indulni a következő elnökválasztáson.


 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion8
2024. július 14. 13:56
Induljunk ki az indán őslakosok lemészárlásából kezdésnek mint kulturális erőszak és a történelmünk része. Egyébként, ez a fazon full pro cionista, akit nem zavar hogy a palesztinokat kiirtják.
Király Kávéház
2024. július 14. 12:30
Tegnap meg üzembe helyeztek lőszer automatákat pár ottani " Praktiker" -ben :D Ez is biztos nagyban hozzájárul a merényletek csökkenéséhez majd.
balbako_
2024. július 14. 11:03
És mit tettek ellene, ha már ez része az amerikai történelemnek?
bluszkaj-2
2024. július 14. 10:43 Szerkesztve
Nem elítélni kellene, hanem tenni ellene. Ebben az esetben pld. nem beállni az öreg Joe bandájába, mit ahogy a Kennedy család több tagja is tette. Ráadasul rossz kicsengése is van, szinte mentegető, “történelmünk része”…. Szégyen. JFK, RFK forog a sírjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!