Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A németek Magyarországot nézve beismerték: „Veszélyes úton járunk!”

2024. július 04. 13:52

Magyarországon megbüntetik a bűnözőket, akár „binárisok", akár nem.

2024. július 04. 13:52

Nyitókép: ROBIN VAN LONKHUIJSEN /AFP

Komoly felháborodást váltott ki, hogy Németország kiadott egy körözött antifát Magyarországnak, miután kiderült, egy „nembináris személyről” van szó. Az LKA döntését az antifa ügyvédje azért támadta meg,

mert szerinte hazánk „queerellenes”,

ezért nem lett volna szabad kiadni a csak Maja T.-ként emlegetett személyt.

A tavaly februári budapesti támadásokban részt vevő antifa védelmére keltek az olyan szélsőbaloldali hírportálok is, mint például az Indymedia, amely szerint az erőszak a politika „legitim” eszköze.

Korábban a Mandiner is foglalkozott azzal a témával, hogy Németországban újra felütötte a fejét a politikai erőszak

Ezt is ajánljuk a témában

Maja T. mentegetése viszont felháborította a német olvasókat, akik a kemény hozzászólásokban osztották meg véleményüket a Die Welt oldalán. 

Egyikük szerint az illetékes hatóságok csak a munkájukat végezték. Az pedig, hogy egyesek meg akarják akadályozni az antifa felelősségre vonását egy

abszurd nemi meghatározásra” hivatkozva, azt jelzi, hogy milyen „veszélyes úton” járnak a németek. 

Egy másik kommentelő azt írta: „Jó, hogy ezt a baloldali szélsőséges államellenes terroristát kivonták a forgalomból. Remélhetőleg a törvény maximális szigorával kell szembenéznie Magyarországon, és legalább 10 évre bezárják egy szigorúan őrzött börtönbe!”

Ilyenek ezek a baloldaliak, először ütnek és randalíroznak, aztán meg a »női WC-ben« akarnak elbújni”

– fogalmazott az egyik kommentélő.

Egy másikuk pedig azt a kérdést tette fel, hogy miért kellene különleges jogokat biztosítani valakinek csak azért, mert „nembinárisnak” vallja magát.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. július 04. 23:09
-Petikém, megéri az neked, ha minden nap a csicskáimmal hazudoztatok rólad? -Nem, Viktor, de rettegsz a bukástól, a lopott pénzetek elvesztésétől, börtöntől, vagy annál is rosszabbtól. -Na látod. Rengeteg pénzt loptam már a magyaroktól, több ezermilliárdot, neked is juthat belőle, ha elhúzol külföldre. -Gondolod, a lopott pénzzel megveheted az örök büntetlenséget a gazemberségeidért? -Ne dühíts föl, hogy nem akarod... -Viktorkám, te nélkülem is bukni fogsz, mert a birkáid ébredeznek.
virag-os
2024. július 04. 18:27
És mi van ha logó csillárnak vallja magát ?
masikhozzaszolo
2024. július 04. 17:04
Úgy tudom, a börtönben lehet dolgozni. Nem kötelező, igazából inkább ki kell érdemelni. Ha nem fog tudni dolgozni, mert balhés, akkor meg fog bolondulni. Ja, már nem. Mit dolgozott eddig? Nálunk munka alapú a társadalom, nem queer alapú.
omega
2024. július 04. 16:55
"Magyarországon megbüntetik a bűnözőket, akár „binárisok", akár nem." Miért? Már nem az a jogállam, ahol nem tesznek különbséget fajra, nemre, vallási, és szexuális hovatartozás alapján a bűnözők között is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!