Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Oroszország két új település elfoglalását jelentette be

2024. június 30. 15:27

Novooleksandrivka és Spirne is orosz kézre került – állítják.

2024. június 30. 15:27
null

Nyitókép:  Anatolii STEPANOV / AFP

Oroszország vasárnapi bejelentése szerint újabb két kelet-ukrajnai falut foglalt el, miután az orosz erők már hónapok óta fölényben voltak a két település térségében Kijevvel szemben – számolt be a The Moscow Times. Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy 

erői „felszabadították Novooleksandrivka települést”, miközben az orosz hadsereg egyre nyugatabbra nyomul a donyecki régióban. 

Az Ocseretnijtől északnyugatra található falu a régió legnyugatibb pontja, amely Moszkva ellenőrzése alatt áll. A minisztérium bejelentette továbbá, hogy az orosz erők elfoglalták a Donyecki területen található Spirne nevű kis falut, amely az északabbra fekvő szomszédos Luganszki terület határához közel helyezkedik el.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 01. 01:43
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
nurszultan
2024. június 30. 20:39
Putyler! mindent bele és még többet a burnyák, korcsok ellen! lajajaksi, nézni fogsz , mint csuka a csikos szatyorban B+, amikor a rohadék hoholok futnak , mint a patkány a hidrogén bomba elől. mert ezt érdemlik veled és a fajtáddal együtt. gyökér!
sexykitty-101
2024. június 30. 20:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­z­e­­­x­i­­ ­p­­u­­­n­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
nurszultan
2024. június 30. 20:32
Figyu! kisbuzi laja, vagy mi a f...om! szoval, egy mocsok, pitiáner és ócska proli vagy. te is, mint a górétok- tudod, a psichopata ferike vagy az új messiás, a másik buta proli, tudod a m.p.- faszfej, mi atökömre vergődsz? B+! az anyádba szakadtál volna gyökér, hát hányszor verjünk még picsán meg pofán bennetek- ócska suttyó prolik-hogy beszarjatok?! mi, tetve? még zagyvalék magyart ugattok, B+, de mi a faszt kerestek ebbben a csodás hazában?! mi, gyökér?! te, kis majom internet pornóra rejszoló pondró. Vágod?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!