Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Nyugalmazott tábornok: A Nyugat a kötelező sorkatonai szolgálattal az Oroszország elleni gyűlöletet akarja szítani

2024. június 08. 15:54

Fahri Erenel szerint az „Ukrajna-fáradtság” ellenszerét is keresik a háborús pszichózisban szenvedő nyugati vezetők.

2024. június 08. 15:54

Fotó: NIKOLAY DOYCHINOV / AFP

Fahri Erenel törökországi nyugalmazott tábornok, a Biztonsági és Védelmi Stratégiák Kutatási és Végrehajtási Központjának igazgatója szerint a politikusok a kötelező katonai szolgálat bevezetésére használják fel a lakosság Oroszországgal szembeni gyűlöletét. 

Így fordítják saját céljaikra az Oroszországtól való félelmet, amelyet ők maguk is táplálnak” 

– hangsúlyozta Fahri Erenel a Magyar Nemzet cikke szerint.

A szakértő úgy látja: az európai országok a kötelező katonai szolgálat bevezetésével, a nők toborzásával, a fiatalok katonai képzettséget adó táborokban való kiképzésével, a védelmi ipar termelésének növelésével fokozzák az Oroszországtól való félelmet, hogy 

az USA bábjaként Ukrajnának nyújtott céltalan segítség folytatását biztosítsák. 

A volt tábornok szerint az „Ukrajna-fáradtság” ellenszerét is keresik a háborús pszichózisban szenvedő nyugati vezetők. A nyugalmazott tábornok hozzátette, hogy az európai politikusok így próbálják meggyőzni a közvéleményt arról, hogy a béke érdekében folytatni kell a háborút.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 09. 12:56
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
obi-wankenobi
2024. június 08. 23:20
Ha egy néptől el akarod venni a javait, szíts háborút. Én itt amerikát érzem háború szítónak méghozzá azért, mert Oroszország melletti Ukrajna területén kezdett támaszpontot kiépíteni. Ez fordított helyzetben amerika sem tűrte volna. Az Avatar című film történet írója is így gondolta. Videa/ Star Wars kód részlet 01
Kovács Ubul
2024. június 08. 22:27
Ezalatt a békés MosZkóviában évente 2-szer van sorozás, az amúgy is bazinagy hadsereget másfélszeresére növelik és hadigazdálkodásra álltak át.
Geza2
2024. június 08. 20:31
Hát, akkor ezt elcseszték. Én nem az oroszokat utálom emiatt, hanem az európai vezetőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!