Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Megjöttek a szoknyás skótok, és rögtön el is mondták a véleményüket a magyarokról (VIDEÓ)

2024. június 14. 08:22

Már hangolnak az Eb nyitómeccsére.

2024. június 14. 08:22

Nyitókép: MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Ma este kilenc órakor Clément Turpin játékvezető sípszavára elkezdődik a 17. futball Európa-bajnokság, amelynek nyitómeccsén Németország és Skócia csap össze az A csoportban – írta meg a Magyar Nemzet. A mérkőzés különösen érdekes a magyarok számára, mivel mindkét csapat a magyar válogatott leendő ellenfele. 

München utcáit már ellepték a skót szurkolók, akik hagyományos szoknyájukban és sörrel a kezükben ünnepelnek, és szívesen fotózkodnak a helyiekkel. A skót szurkolók barátságosak a magyarokkal, noha a két válogatott június 23-án összecsap egymással. A skótok nagy reményeket fűznek a tornához, és 

bár elismerik Szoboszlai Dominik tehetségét, abban bíznak, hogy csapatuk megelőzi a magyarokat a csoportban. 

Az optimizmusuk ellenére egy idősebb skót szurkoló elismerte, hogy gyakran reménykednek a realitások ellenére is.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. június 14. 13:11
Szép nagyokat lehet mondani minden oldalról, csapatokról. A pályán eldől.
rizotto
2024. június 14. 10:20
"szintetikus Olcsóbb, ha kiesnek a magyarok, így annak érdemes drukkolni. " Egy ilyen bejegyzéshez is kell a beteg lélek meg az az identitásnélküliség. De legalább nem közénk tartozónak érzi magát, mert többes szám harmadik személyben nevez meg bennünket.
Egyszeriember
2024. június 14. 10:11
Nincs ebben semmi különös. Ők szurkolnak az övéiknek, mi a mieinknek és még csak nem is kell hozzá utálnunk egymást. Aztán majd tudni kell szépen nyerni vagy veszíteni. Hajrá, magyarok!
Dr Bubo
2024. június 14. 10:00
Hallottam egy olyan elméletet, hogy a skótok is szkíták, csak tengeren utaztak. (A baszkok pedig baskíriából származnak.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!