Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Korábbi ügyész: Kevés az esélye, hogy Trumpnak börtönbe kell majd vonulnia

2024. június 03. 06:52

Manhattan volt kerületi ügyésze szerint ugyan nem áll jól a volt elnök szénája, a legrosszabb kimeneteltől mégsem kell tartania.

2024. június 03. 06:52
Donald Trump Campaigns Holds Campaign Rally In Richmond, Virginia

Nyitókép: Win McNamee / Getty Images

Az NBC News Meet the Press című műsorának volt a vendége a volt manhattani kerületi ügyész, Cyrus Vance Jr., aki szerint kevés az esély arra, hogy a volt amerikai elnöknek, Donald Trumpnak végül börtönbe kell vonulnia. Vance annak ellenére sem számít ilyen bírósági ítéletre, hogy a Trump ellen indított perben mind a 34 vádpontban bűnösnek találták a volt elnököt.

A 2010 és 2022 között regnáló manhattani kerületi ügyész a műsorban hozzátette, hogy a közelgő elnökválasztás jó hatással lehet Trump ítéletére, ugyanakkor az a tény, hogy a volt elnök az eljárás során eddig legalább tíz alakalommal sértegette a bíróságot, nem könnyíti meg a helyzetet.

Amennyiben ő lesz a Republikánus Párt jelöltje, a választás közelsége miatt meglepődnék, ha bármilyen szabadságvesztésre ítélnék

– tette hozzá a volt kerületi ügyész.

Donald Trump ítélethirdetésére alig néhány nappal azelőtt fog sor kerülni, hogy a párt konvencióján várhatóan őt nevezik meg a republikánusok hivatalos elnökjelöltjének.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:34
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­i­­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Dixtroy
2024. június 03. 11:13
Ez a libsi érveléstechnika, a másik bűnöző, náci, rassszista, figyelmen kívül lehet hagyni. Ha eleget ismétlik.
Vasalo
2024. június 03. 09:49
Arrol nem is beszélve, hogy Trumpnak mint volt elnöknek az élete végéig jár a védelem, bodyguardokkal stb. Legfeljebb ugy lehetne egy ilyen börtönt biztositani, ha visszaköltöztetnék a Fehérházba. Ott minden meg van ahhoz ami Trumpnak jár, mint nyugalmazott elnöknek. 🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣
Zolotarjov
2024. június 03. 08:30
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!