Kilőtték, mégis tovább folytatta a csatát a harckocsi

2024. június 09. 12:09

Egy drón találta el, és megsérült az üzemanyagtartálya, de az orosz tank mégis folytatta útját.

2024. június 09. 12:09

Nyitókép: Képernyőfotó a videóból

 

Egy hihetetlen videót osztottak meg a közösségi média platformokon, amelyen látható, amint egy T-90M orosz tank hatalmas lángokkal égve is végrehajtja küldetését. 

Egy ukrán drón találta el a harckocsit, ami valószínűleg kárt okozott az üzemanyagtartályban, és ennek következtében gyulladt ki.

Annak ellenére, hogy így történt, a harckocsi továbbra is működőképes maradt, és miután teljesítette a feladatát –motorizált lövész rohamosztagok tűztámogatása fedett pozíciókból, – folytatta útját a bevetési helyére.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:37
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­i­ ­­p­­u­n­­­c­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
obi-wankenobi
2024. június 12. 17:32
Azért a kimondhatatlanul sok pénzért, amit ukrajnába pumpálnak, a létező összes hazugság bele fér ukrajna részéről. Igen, én is láttam pár nappal ezelőtt azzal a címmel, hogy menekülnek az Oroszok. Még pár nap és kiderül, az igazság is. Egy a lényeg! Kezd beigazolódni, amit kezdetek óta folyamatosan mondok. Amerika célja a világ kormány létrehozása. Videa/ And Game feliratos
Falióra tábornok
2024. június 09. 15:18
tegnapelőtt ugyanez a harckocsi még menekült, meg visszavonult. de persze minőségi újságírás, kurva anyátokat :DDDD
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. június 09. 13:58
Most nekem van deja vu-m, vagy tényleg volt pár napja ugyanerről az esetről egy teljesen másik címmel ellátott mandis cikk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!