Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Botrány! Kifütyülték a Coldplay énekesét Bukarestben (VIDEÓ)

2024. június 14. 19:24

Az ötvenezres tömeg jó részének nem tetszett az a manele-énekes, akit a brit banda frontembere, Chris Martin a színpadra hívott. A zenekar vasárnap Budapesten lép fel.

2024. június 14. 19:24
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Nyitókép: Kevin Winter / Getty Images 

Szerdán Bukarestben adott koncertet a brit rockegyüttes, a Coldplay. Szokásához híven a banda frontembere, Chris Martin ezúttal is meghívott egy fiatal előadót, hogy csatlakozzon hozzá a színpadon. Korábban előfordult, hogy egy utcazenészt, egy fogyatékkal élő művészt vagy egy fiatal énekest választott ki, esetleg egy rajongót hívott fel a színpadra – írja a Magyar Nemzet.

A bukaresti Național Aréna szerdai közönségének tetszését azonban láthatóan nem nyerte el a meghívott manele-énekes, a 22 éves Babasha (a manele egy Balkánon, főleg Romániában elterjedt, népzenei alapú popműfaj). 

Az internetre felkerült videók tanúsága szerint a tömeg nagy része füttykoncerttel fogadta a produkciót, a fiatal énekes Păi Naa, Hát naa című dalát, amit Chris Martin zongorán kísért. 

A Maszol.ro beszámolója alapján a hangulat a Coldplay koncertjének későbbi részére is rányomta a bélyegét, Chris Martin lelkesedése is alábbhagyott, nem beszélt annyit a közönséghez, mint szokott. 

Babasha következő nap is fellépett, és aznap már kevésbé volt feszült a hangulat, de a rajongók közül sokan kritizálták Chris Martin akcióját, mondván, ők a Coldplay kedvéért mentek a koncertre, nem egy helyi énekes miatt.     

A Coldplay nemsokára Budapestre is ellátogat, 16-án (vasárnap), 18-án és 19-én is fellép a Puskás Arénában.


 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2024. június 15. 14:06
Mi ebben a botrány? Nem tetszett nekik, megvették a jegyet, szuverén joguk, hogy kifütyüljék.
ipolypart2
2024. június 15. 12:27
Ő a román Krúbi vagy Azareah (vagy hogy a fnébe kell írni?)
Zsolakomarom
2024. június 15. 10:56
mi volt az a ciganyvernyogas ?
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 15. 00:26
A románok nem azért fizettek egy zsák pénzt, hogy egy cigánygyerek bázséválását hallgassák --- és ennek hangot is adtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!