Joe Biden miatt estek egymásnak a milliárdosok

2024. június 22. 10:02

Elon Musk szerint az amerikai elnök támogatói hozzák el a nyugati civilizáció bukását.

2024. június 22. 10:02

Keményen kritizálta Bill Gates exfeleségét Elon Musk, miután Melinda French Gates bejelentette, hogy Joe Bident támogatja az elnökválasztási versenyben. A Microsoft-mogul Bill Gates volt felesége saját bevallása szerint azért voksol majd Joe Bidenre, mert ő az a jelölt, aki „törődik a nőkkel”.

Ezt is ajánljuk a témában

Közben Musk a republikánusok felé tolódott el, miután Biden a Fehér Házba került

Ashley St. Clair konzervatív influenszer az X-en azt írta, hogy szerinte megkellene vizsgálni, hogy miért támogatják Bident a „megvetett milliárdos feleségek”. Elon Musk az influenszer posztjára válaszolva írt azt, hogy: 

Lehet, hogy ez lesz a nyugati civilizáció bukása.”

A milliárdos azzal is egyetértett, hogy: „Sok gonosztevő folyamodik a filantrópia álcájához.”

French Gates 2021-ben 11 milliárd dolláros vagyonhoz miután elvált férjétől. Sokáig alapítványi munkát folytatott az utóbbi években viszont egyre többször szólal meg pártpolitikai kérdésekben a Demokrata Párt mellett.

Közben Musk a republikánusok felé tolódott el, miután Biden a Fehér Házba került. „Néhány évvel ezelőttig 100%-ban a demokratákra szavaztam. Most úgy gondolom, hogy szükségünk van egy vörös hullámra [republikánus előretörés], különben Amerikának vége”írta Musk márciusban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. június 28. 13:05
főleg a transzokkal ...akikkel a sportban megmérkőzhetnek az igazi hölgyek
NokiNokedli
2024. június 28. 12:52
Bidébe sokan milliárdokat öltek, és bukni látszik a gempa. Ebből is az látszik, nem a nép, és az állampolgárok elnöke az USA elnök (is), hanem pénzeszsákok képviselője!
NokiNokedli
2024. június 28. 12:50
Törődik a nőkkel? Főleg a kislányokkal a pedo!
Lajoss
2024. június 23. 09:15
Nálunk bezzeg rendet tart a keresztapa az oligarchái között…😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!