Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Így menekül a dróncsapástól kigyulladt orosz harcikocsi (VIDEÓ)

2024. június 07. 18:47

Elképesztő videó látott napivilágot az ukrán frontról, amiben az látható, ahogy egy orosz tank megfutamodik a dróntámadás következtében.

2024. június 07. 18:47
null

Nyitókép: Képernyőkép

A legénységnek nagy szerencséje volt, mert túlélték a dróntámadást, amely egy T-90M orosz harckocsit ért valahol az ukrán fronton – olvasható az Infostarton.  Az orosz-ukrán konfliktusban nem kérdés, mind a két fél leghatékonyabb fegyverei közé tartoznak az olcsó és egyszerű FPV drónok, a VR-szemüveggel vezérelhető, többnyire páncéltörő vagy repesz-romboló robbanófejjel felszerelt távirányítású eszközök, melyek komoly veszteségeket okoznak a feleknek. Az alábbi videón jól látható, ahogy egy orosz tank menekül a fronton, miután egy ilyen dróncsapás érte. 

Az esetről a videót itt tekintheti meg

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. június 08. 14:35 Szerkesztve
Az honnan látható, hogy menekül? Drón csapás érte a tankot és még működik? Azért az nem semmi! A szövegezés mindenképp negatív fényben akarja feltüntetni az Orosz hadsereget. Az Oroszok próbálnak kesztyűs kézzel bánni az Ukrán vezetéssel, pedig ha akarnák, néhány nap alatt földdel tehetnék egyenlővé Ukrajnát. Mégsem teszik és ezért nem kellene őket ostorozni. Még nem. Inkább meg kellene köszönni nekik, hogy eddig még nem tarolták le ukrajnát. Csak azért nem teszik, mert nem a népet akarják megbüntetni.
antal-2
2024. június 07. 18:50
Az oroszok fejlesztik az önoltó technikát. A ködgránátvetők helyére habosító szert raknak ami dróncsapás esetén eloltja a keletkezett tüzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!