Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Horrorbaleset: ruhakonténerben lelte halálát egy magyar nő Németországban

2024. június 11. 10:03

Az azonosításban az áldozat testén lévő tetoválások segítettek.

2024. június 11. 10:03

Nyitókép: Getty Images

Egy ruhagyűjtő konténerben találtak holtan egy magyar nőt a németországi Peine városában – írja a Blikk.

A Goettinger Tageblatt oldalán azt írják, hogy számos ember jelentkezett a peinei rendőrségnél, és adott információt annak a nőnek a halálával kapcsolatban, 

aki megpróbált bemászni egy ruhagyűjtő konténer nyílásába, de a nyaka beszorult az aknába.

A lap azt írja, hogy a magyar nő elvesztette az eszméletét és meghalt. Az áldozat holttestét egy járókelő találta meg a Netto szupermarket parkolójában. Később sikerült azonosítani a magyar állampolgárságú nőtt, aki Peinében élt.

Az is kiderült, hogy az áldozat 36 éves volt. A rendőrség az elhunyt azonosítása után gyors nyomozásba kezdett, ugyanis a nő testén egy másfél-négy éves császármetszéses heget fedeztek fel, és féltek attól, hogy egy magatehetetlen csecsemő lehet egyedül a lakásban.

Azonban később kiderült, hogy a nőnek két gyermeke született, ám egyikőjük sem élt vele, a magyarországi rokonok fogadták be őket, így nem voltak életveszélyben.

Az azonosításban végül az áldozat testén lévő tetoválások segítettek. Kiderült, hogy az elhunyt magyar állampolgár karján két tetoválás is volt, az egyik felirat az volt, hogy „SANYI”, a másik pedig, hogy „KIRA”.

Azt egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy a nő miért mászott be a konténerbe, de több városban élő úgy sejti, hogy valószínűleg ruhákat akart kivenni onnan. Azt a konténert, amiben a nő meghalt, később elszállították.
 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­k­­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­i­­ ­­p­u­n­­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
letsgobrandon-2
2024. június 11. 20:32
A moslékoldal ezeket az orbánüldözött kivándorlókat siratja
alexandrosz-2
2024. június 11. 20:29 Szerkesztve
Nem magyar. Tetves cigány. A zsidók biológiai fegyvere a magyarok ellen. Megérdemelte. Darwin dij esélyes!
letsgobrandon-2
2024. június 11. 20:28
érdekes... de ha szkínhedek verték volna agyon , akkor roma lenne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!