Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Ez az egész atomosdi csak orosz propaganda?

2024. június 10. 06:04

Hiszen mindenki tudja, hogy az atomfegyverek praktice teljesen irrelevánsak. Hát persze.

2024. június 10. 06:04
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Képernyőmentés

„Mindenki tudja, hogy ez az egész atomosdi csak orosz propaganda. Mindenki tudja hogy az atomfegyverek praktice teljesen irrelevánsak, sohasem fogják őket bevetni, az egész csak az elrettentést szolgálja stb. Mindenki tudja, hogy mindenki tudja.

A kellemetlen az egészben csak az, hogy ez a sok »mindenki tudja« egyáltalán nem zavarta először Kínát, aztán Oroszországot, aztán Iránt , most pedig az Egyesült Államokat abban hogy újrafogalmazzák a nukleáris doktrináikat.

Persze nem kizárt, hogy az atomhatalmak nukleáris stratégái vörösre vakarták az altestüket unalmukban, és pótcselekvésként doktrinális papírokat írogatnak. Csupán az aggasztó, hogy ez az unalomjárvány egyszerre tört ki a globusz különböző pontjain. Reméljük hogy a »mindenki tudja«, jól tudja. Különben »sugárzó arccal« fogunk a jövőbe tekinteni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
julius68-2
2024. június 10. 20:48
A taktikai atomfegyvereiket, sem unalmukban tesztelték.
Kétes
2024. június 10. 15:02
Robi! Szívesen hallanék tőled egy elemzést arra nézve, hogy a megmerevedő arcvonalak mellett (mint az első vh. idején) hozhat-e ukrán sikereket, ha a Nyugat által átadott fegyverekkel tartósan súlyos károkat okoznak az Orosz Föderáció magterületein az ukránok? Térdre kényszeríthető-e ezzel Oroszország? Van-e ellenlépése erre az oroszoknak?
Akitlosz
2024. június 10. 14:49
"Ez az egész atomosdi csak orosz propaganda?" Nem. Inkább Fidesz propaganda, origoMandiner erőlteti.
alexandrosz-2
2024. június 10. 10:56
Ti lesztek elsőkként leatomozva zsidó. Nagy nap lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!