Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Biden a New York Times-tól kapta meg a selyemzsinórt

2024. június 29. 09:10

Biden elnöknek távoznia kellene a versenyből, hogy hazáját szolgálhassa – fogalmazták meg summásan.

2024. június 29. 09:10
President Joe Biden and Donald Trump hold presidential debate on CNN

Nyitókép: Andrew CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Joe Biden elnök többször és jogosan mondta, hogy az idei novemberi elnökválasztás tétje nem kevesebb, mint az amerikai demokrácia jövője – írta meg a The New York Times. A amerikai lap szerkesztősége által kiadott közlemény szerint, Donald Trump jelentős veszélyt jelent az Egyesült Államok demokráciára, és ha újraválasztják, még szélsőségesebb ígéreteit és fenyegetéseit valósíthatja meg. 

Bár Biden úr legyőzte Trumpot 2020-ban, a csütörtöki vita alapján látszik, hogy már nem az az ember, aki akkor volt, és küzdött, hogy világosan kommunikálja terveit és számon kérje Trumpot”

– írta a New York Times szerkesztőségi véleménycikke.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap úgy látja, Biden elnöksége alatt az ország virágzott és hosszú távú kihívásokat kezdett megoldani, de jelenleg a legnagyobb szolgálat, amit tehet, az az, hogy nem indul újra. Úgy gondolják, hogy Amerikának erősebb jelöltre van szüksége Trump ellen. Úgy látják, a Demokrata Pártnak fel kell ismernie Biden hiányosságait és támogatnia kell egy új indulót. 

Ez a legjobb módja annak, hogy megvédjék az országot és annak értékeit Trump veszélyes terveitől”

– írta a független, s objektív New York Times szerkesztőségi véleményében. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2024. június 29. 20:42
Az aljas NY times aggódik hogy a leépült Biden majd elveszti a választást.Az viszont nem zavarja, hogy ebben az állapotban gyokrolja az államhatalmat és rendelkezik az atom eszközök felett.
sexykitty-101
2024. június 29. 15:55
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­e­­l­d­­­ ­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 29. 15:53
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­k­e­l­d­­­ ­­a­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
bill-murr
2024. június 29. 15:52 Szerkesztve
Na ez mar igazi NYT cikk. Az elso reakciojuk nekik is a dobbenet volt mert latszott hogy egy agyilag zokni salata az elnok. Amit egyebkent minden epeszu ember tudott ugyanis 4 evvel ezelott sem volt mar tip-top nyilvan csak rosszabb lett az allapota de ugyan ugy mint most is ossze vissza tereltek es Trumpoztak. Hazudnak mintha nem lenne holnap es emberek a sajat szemuknek nem hisznek. Szerencsere mostanra sokan felebredtek es meg a fekak meg latinok kozul is egyre tobben szavaznanak Trumpra. Es a valosag? Amerika egy kaosz lett biden alatt es jol teljesitett Trump alatt. 444 egy NYT kicsiben, egyetlen dolog amiert leteznek az propaganda es ha arra van szukseg akkor csak hazudni hazudni es hazudni ha kiderul a hazugsag skkor azt egy hazugsaggal leplezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!