Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Pánikolnak a demokraták Biden lebőgése miatt

2024. június 28. 08:24

A liberális sajtó maga mond lesújtó ítéletet Joe Biden elnökválasztási vitán mutatott teljesítményéről. Előkészítik az elnök visszalépését?

2024. június 28. 08:24
First Presidential Debate; Biden vs Trump

Fotó: Kyle Mazza / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Mint a Mandiner is megírta, lezajlott Donald Trump és Joe Biden elnökválasztási vitája az Egyesült Államokban. A nem túl magas színvonalú vita során a jelöltek egymást lúzerezték és hazugozták. 

A vita kimenetele ugyanakkor egyértelműnek látszik: a CNN gyorsfelmérése szerint az amerikai regisztrált választók kétharmada szerint Donald Trump nyerte az összecsapást, és alig egyharmaduk látta Bident jobbnak. Ez messze eltér a két egyforma méretű választói tábor számaitól.

Feltűnő, hogy az angolszász mainstream média nem fukarkodik a Bident kritizáló jelzőkkel: 

a CNN szerint Biden „gyengén” szerepelt, az elnök teljesítményét „fájdalmas” volt nézni,

a portál által idézett demokraták szerint „katasztrófa” és „vonatroncs” volt Biden.

A szintén liberális NBC News vezető cikke szerint egyes demokraták Biden visszalépésére, „a törülköző bedobására” szólítottak fel, Biden pedig „igazolta egyes választók félelmeit”.

A BBC szerint Joe Biden „bizonytalan” és „küszködő” volt, amíg Trump támadólag lépett fel; 

a demokraták pedig „katasztrófa-elhárító” üzemmódba lépnek

a vita után.

A The Hill arról ír: a demokraták „full pánik” üzemmódban vannak Biden „bukdácsoló” előadása után.

A vitáról itt olvashatják el beszámolónkat:

Ezt is ajánljuk a témában

A vita felvétele

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. június 29. 05:37
Kirajzolódni látszik még egy lehetőség. A bidét lövetik le és ráfogják egy republikánus csapatra! Akkor nem nagyon kell “felépíteni” a következő demokrata jelöltet, elég csak alaposan besározni a trump csapatát. Abban meg bagyon jó a cia….
Palatin
2024. június 28. 22:22
Biden nem száll ki a versenyből. Miért szállna ki, öt a CIA választja meg. De miért kell annyira Biden a CIA-nek? A CIA már Kennedynek is azt tanácsolta, hogy az USA robbantson ki atomháborút, amit meg lehet úgy vívni, hogy az USA lakosságának kb. 40%-a megmarad, a riválisok viszont eltünnek. És akkor mindent újra lehet kezdeni, de úgy hogy nincsenek ellenfelek. Kennedyt ez a gondolat sokkolta. Ezért van ma az USA-nak olyan elnöke, akit az ilyen gondolatok nem sokkolnak. Biden mint elnök csak nekünk tünik nevetségesnek, de a CIA tudja, hogy miért öt tették meg elnöknek. A világnak nem Kínától, nem Oroszországtól kell félnie, hanem az USA-tól, ami egykor remény volt, de úgy elkanászodott, hogy szörnyeteggé vált. Az USA tudja, hogy az idö ellenük dolgozik, az eddig általuk uralt világ kezd megerösödni, fennáll a veszély, hogy az USA nem tudja uralni a világot, az utólsó lehetöségük van most, hogy az oroszokat, bármit feláldozva is a legbrutálisabb módon, megsemmisítsék. You lose.
sexykitty-101
2024. június 28. 19:54
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­k­­­e­­­l­d­­ ­­a­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­i­ ­p­­u­­­n­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Box Hill
2024. június 28. 19:52
Miért pánikolnak most? Ez évek óta ilyen már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!