Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Aggódnak a tengerentúlon a jobboldali erők felemelkedése miatt (VIDEÓ)

2024. június 11. 19:20

Hangot adott elképedésének a kanadai miniszterelnök.

2024. június 11. 19:20

Fotó: Ashley Fraser/AFP

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök elképedésének adott hangot a választásokon tapasztalt, jobboldali erők felemelkedése kapcsán. A liberális politikus úgy fogalmazott:

Az egész világon láthattuk a populista jobboldali erők felemelkedését. Szinte minden demokráciában. Aggodalomra ad okot, hogy a politikai pártok a düh, a félelem, a megosztottság és a szorongás eszközévé válnak”

– jelentette ki Trudeau, akinél volt már rá példa a közelmúltban, hogy teljesen belezavarodott a mondandójába. Februárban egy eseményen hangsúlyozta: az orosz–ukrán háborút az oroszoknak kell megnyerniük. Aztán, miután észlelte, hogy mit mondott, korrigálta magát.

„Tudjuk, hogy Oroszországnak meg kell megnyernie ezt a háborút. Illetve nem, bocsánat, Ukrajnának kell megnyernie ezt a háborút Oroszország ellen” – javította magát.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, az általa vezetett kanadai kormány december elején elfogadott egy szabályozást, amely előírja, hogy a menstruációs termékeknek „minden mellékhelyiségben ott kell lenniük, függetlenül a megjelölt nemektől”.

Ezután már csak arra keressük a választ: mi folyik Kanadában?

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­a­­ ­­­s­­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­­n­­c­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
ittésmost
2024. június 13. 12:06
További jó aggódást kívánunk!
Patika
2024. június 12. 05:56
Rising Right és a Righting Rise az 2.
Globalfake
2024. június 11. 23:45
trüdó anyja kirakott szőrős pinájával foglalkozzon. nem lehet linkelni, beraknám a képet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!