Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

„A kutyák mérgezett nyálat fröcsögnek” az „őrült vaddisznó” mellett a „sivár szarfészekben” – Medvegyev elmélkedett egyet a svájci békekonferenciáról

2024. június 16. 11:26

Újból ihletett állapotba került a volt orosz elnök.

2024. június 16. 11:26

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Ez a svájci „istálló” tiszta szürrealizmus. Kafka és Orwell idegesen dohányzik a háttérben – kezde Telegram-csatornáján Dimitrij Medvegyev a svájci békekonferencia értékelését. A „békefórum” résztvevői közül senki sem tudja, mit keres ott, és mi a szerepe – tette hozzá. 

A volt elnök szerint a konfliktusmegoldásra „a ravasz svájci pásztorlányok csak kipróbált állatokat hívtak: egy őrült kis vaddisznót és annak társát, egy csordányi, békéről boldogan bőgő, buta nyugati birkát, és egy falka európai láncos kutyát, hogy megvédjék a jószágot”. „A kutyák ugatnak, mérgezett nyálat fröcsögnek minden irányba, és rendet tartanak. 

A nyáj élén láthatatlanul jelen van egy idős, gyengeelméjű gazda, aki már régen elvesztette a kapcsolatot a valósággal, és mindig megdermedve, idióta arckifejezéssel nézi az eget” 

– fogalmazott vélhetően Bidenre utalva, aki látványosan távol maradt a konferenciától, amelyre Oroszországot meg sem hívták. „Családja nem engedte el az előrehaladott állapotú demenciája miatt, egy tapintatlan képviselőt küldött a hegyekbe, aki lefilmezte magát a zöld gyepen, elmondott egy bemagolt mondatot, és gyorsan hazasietett” – tette hozzá. „Összességében az alpesi legeltetés csak egy sivár szarfészek, amely felemészti az adófizetők pénzét” – zárta bejegyzését.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­e­x­i­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
mysstes
2024. június 16. 21:30
Rohadtul igaza van!
Hoked_ly
2024. június 16. 18:17
Csúcs ez a Medvegyev! Tök választékosan tudja kiosztani a sok agyhalott Ejus idiótát! Bírom!🤣🤣🤣🤣🤣
orrban
2024. június 16. 16:30
Ez az alkesz medveszar arra kell a toporzékoló botox törpének, hogy amít ő mondana ki azt ezzel a vízfejű szardarabbal mondatja ki!:DDDD Szánalmas ruszki korcsok pont olyan genetikai selejtek mint a megalomán szociopata lefetyelő malac:DDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!