Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Tragédia: összeomlott egy színpad – többen meghaltak (VIDEÓ)

2024. május 23. 07:02

Összeomlott egy kampányrendezvénynek otthont adó színpad, a balesetben az első hivatalos információk szerint négyen meghaltak, tizenöten megsérültek.

2024. május 23. 07:02
Lit candles

Nyitókép: Maurizio Siani / Getty images

Összeomlott Mexikóban egy kampányrendezvénynek otthont adó színpad, a balesetben az első hivatalos információk szerint négyen meghaltak, tizenöten megsérültek. A Nuevo León államban tartott rendezvényen jelen volt az egyik elnökjelölt, Jorge Álvarez Máynez is, ő az X közösségi oldalon személyesen tudatta, hogy jól van.

Andrés Manuel López Obrador elnök az állam kormányzójára hivatkozva közölte, hogy a tragédiának négy halálos áldozata van.

A balesetről készült videót itt tekintheti meg:

(MTI)

***

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:17
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­­p­u­n­­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Átoperált Kiscsoportos
2024. május 23. 08:37
Nálunk a Bakcigánypedovajdátok nem mer szinpadra lépni ... az egyetlen Marharépa aki titokban kampányol. Ostoba Cigánycselédek! A cigányotok Szardobáló Sajátlába miért Svájcban tanult? Sára, a másik more miért Firenzében tanul? Erasmus ... :)))))))))) Jézus menyasszonya Gázsi miért a London melletti Sandhurst akadémián tanult? Áder lánya miért a londoni CEU-n tanult? Tanulhattak volna Moszkvában, Novoszibirszkben, Arhangelszkben, esetleg Szerbiában, Boszniában is ... miért a hanyatló nyugati fertőbe küldték a csemetéket a drága szülők???
Szittya Attila Bendegúz
2024. május 23. 08:08
Az a baj a sztereotípiákkal, hogy a legtöbbször igazak.
hernadvolgyi-2
2024. május 23. 07:20
"KING" a platón népe a földön baj nem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!