Kiosztotta az EP-t a spanyol képviselő (videó)

2024. április 24. 19:07

A Parlament egyik alelnöke gyorsan el is vágta a mikrofont.

2024. április 24. 19:07
European flags in Brussels

Nyitókép: Jacek Kedaj/Getty Images

A Visegrád 24 osztotta meg az X-en azt a videót, amiben Jorge Buxadé spanyol képviselő szólal fel az Európai Parlamentben az EU Green Deal és az ENSZ közös programja, az Agenda 2030 ellen. A politikus szerint a program kukába kerül, mert a szavazók el fogják utasítani az urnáknál. 

Az ENSZ klímaváltozással kapcsolatos honlapja szerint „a 2030-ig tartó időszakra szóló menetrend – az éghajlatváltozásról szóló Párizsi Megállapodással együtt – arról szól, hogy hogyan tudjuk közös erővel jobbá tenni a világot, és egyben a fenntartható fejlődés és annak gazdasági, társadalmi, környezetvédelmi és irányítási dimenziói terén végzett nemzetközi együttműködés globális kereteként szolgál”.

 

 

 

 

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:51
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­­­z­­­i n­­­i­­­m­­­f­­o­­m­á­­n­i­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
DE JÓ
2024. április 24. 23:28
Mandi, b.sszátok meg... A cikkben egy fél mondat van arról, hogy a spanyol szerint a választók el fognak utasítani valamit, de, hogy miért, azt talán csak az angolul beszélők fogják megtudni. Aztán van egy semmit mondó ENSZ hablaty egy menetrendről. Ez mi??? Ez nulla semmi, nem újságírás. A Mandinál ennyivel lehet pénzt keresni? Gyászos.
békalepcse2.0
2024. április 24. 21:44
Szólasszabadság európai módon... Kevesebb európa több szabadság, kevesebb háború! Kevesebb technikai zöldség, több valódi környezetvédelem!
Abiondi
2024. április 24. 20:09
Free speaking in the EUROPEAN PARLIAMENT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!