Ez lenne a Hamász vezér három likvidált „gyermeke”

2024. április 11. 15:30

Nem kizárt, hogy ők voltak azok akik a túszként tartott tinédzserlányról mint „nemes paripáról” élcelődtek

2024. április 11. 15:30
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Ez lenne a Hamász vezér három likvidált »gyermeke«. Egy katonai parancsnok, egy túsztartó és egy »sima« terrorista. Nem kizárt, hogy ők voltak azok akik a túszként tartott tinédzserlányról mint »nemes paripáról« élcelődtek. (#metoo, feministák és a többi nőjogi buzgómócsing, van otthon valaki?). 

Ezt is ajánljuk a témában

Kb. annyira gyerekek mint azok a kétméteres, prófétaszakálas »menekültek« akik megérkezvén azt állítják, hogy mint kiskorúak, védelemre jogosultak. Nem véletlen, hogy ugyanazok a »jobb emberek« akik ünneplésre méltó  alapjogként tekintenek a magzatok megölésére, pont ezt az ügyet találták maguknak a gyermekvédelmi passzióik kiélésére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­­n­y­­­o­­­k­­ ­v­­­á­­­r­n­­­a­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 12. 23:46
Zsidók már több ezer éve éltek ezen a piciny területen, mikor az első burnuszos arab a VII. szd-ban erre tevegelt. Azóta az arabok 13 MILLIÓ KM2-re növelték területüket, mig a zsidók megmaradtak ezen a 1/4 magyarországnyi, részben sivatagos részen. DE a telhetetlen terroristáknak ez is kellene. Eddig öt arab - izraeli háború zajlott le. MINDET az arab agresszorok kezdték és MINDET el is vesztették. De vannak, akik a saját kárukon sem tanulnak, mert a gyűlölet elvakitja őket. Mivel Izrael Gázának már 90%-át elfoglalta,a HamaSS-nak ideje lenne kapitulálnia. Már ha fontos lenne nekik a civiljeik és a gyermekeik élete. De nem az.
Tommaso
2024. április 12. 23:44
a KGB-s zsolt196969 HAZUDIK. Az ukránok soha nem beszéltek oroszmentes Ukrajnáról. Csak az országhoz korrekt állampolgári viselkedést várnának el tőlük, Ehelyett szeparatisták lettek, és NÉPKÖZTÁRSASÁGOKAT kiáltanak ki.
Tommaso
2024. április 12. 23:42
A sok palesztin terroristacsemete haláláért kizárólag a HamaSS a felelős. mert élő pajzsként használták / használják a gyerekeket a háborúban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!