Beállt a mozgássérülteknek fenntartott helyre, aztán pisztollyal fenyegetőzött (VIDEÓ)

2024. április 05. 13:06

A jelenetet kamerák is rögzítették.

2024. április 05. 13:06

Nyitókép: Képernyőfotó

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 53 éves férfi jelentette a 112-es segélyhívó számon, hogy konfliktusa volt a biztonsági őrökkel a galaci George Coșbuc körúton található bevásárlóközpontban – írta meg a Adevarul román portál.

A rendőrség által végzett ellenőrzésekből kiderült, hogy a telefonáló felesége, egy 39 éves nő bement a bevásárlóközpontba, és autójával egy fogyatékkal élőknek szánt parkolóhelyre parkolt. 

„Mivel a sofőr nem fogyatékkal élő személy, a biztonsági őrök felszólították, hogy hagyja el a helyet” 

– közölte a galaci rendőrség.

Az 53 éves férfi beleszólt a vitába, majd nem sokkal később fizikailag bántalmazta az egyik biztonsági őrt, egy 24 éves férfit, majd a nála lévő fegyverrel megfenyegette.

A rendőrség megállapította, hogy a pisztoly a nem halálos gumilövedékes fegyverek kategóriájába tartozik, 45-ös kaliberű, és B típusú lőfegyvertartási engedéllyel legálisan birtokolják.

 

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­y­­­o­­k­­­ ­v­­á­­r­­n­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tamás22
2024. április 05. 16:07
Ezt nem igazán értem, hogy ilyen esetben mit számít, hogy milyen fegyver volt valójában. Amikor elővette, a vele szemben állónak nincs esélye megvizsgálni a fegyvert, tehát azt kell feltételeznie, hogy éles lövedék kilövésére alkalmas, így vele szemben bármit megtehet. Önvédelemnek sem lehet nagyon eladni az esetet, mivel a fegyverért már akkor nyúlt, amikor még csak egy őr volt ott, az is zsebre tett kezekkel. De majd az ügyvédje biztosan megmagyarázza :)
auditorium
2024. április 05. 14:40
VIGYÁZAT - ATTENTION -ACHTUNG -ATTENZIONE Külföldön sokba kerül, ha valaki mozgássérülteknek fenntartott helyre beáll. Ez történt egyik rokonunkkal, aki késő este tette le a kocsiját egy üresen álló rokkantaknak sárga vonallal kijelölt helyre. Másnap kora reggel úgyis elindult volna vissza. Idegenek értesitették még az éjjel a közlekedési rendőrséget, a kocsiját elszállitották és egy 35O (háromszázötven) eurós számlát kapott, melyet rövid időn belül ki kellett fizetnie, h. a kocsiját visszakapja.
chief Bromden
2024. április 05. 14:01
Jók ezek a fegyvernek látszó tárgyak. Fegyveres képébe nyomva, készülhetnének a temetésére. Nem is értem miért nem tették ártalmatlanná a két húgyagyút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!