Állítólag Kadirov halálos beteg – akut hasnyálmirigy-nekrózist állapítottak meg nála

2024. április 22. 20:23

Sajtóhírek szerint a Kreml már az utódlás kérdésén gondolkozik.

2024. április 22. 20:23

Nyitókép: Telegram

Nem először keltik Ramzan Kadirov rossz egészségének hírét, a csecsen vezetőről korábban is láttak napvilágot olyan híresztelések – zömmel ukrán forrásokból –, amelyek szerint súlyosan megromlott az egészségi állapota, sőt, már kómába is esett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezekről utólag kiderült, hogy hamis információk, álhírek voltak. A Kreml például nem sokkal az ukrán hírszerzés ezzel kapcsolatos híresztelése után tett közzé egy videót, amelyen a csecsen vezető Vlagyimir Putyinnal tárgyal. 

Ezt is ajánljuk a témában

Most a Novaja Gazeta Europe névtelen forrásokra hivatkozva ismét arról ír, hogy a csecsen vezér súlyos beteg. A lap szerint az orvosok először 2019 januárjában diagnosztizálták Ramzan Kadirovnál az akut hasnyálmirigy-nekrózist – egy olyan súlyos betegséget, amely halálhoz vezethet. A cikk szerint a Kreml már dolgozik az utódlási terven a csecsen vezető esetleges halálára felkészülve.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:52
🍓 ️ ­­­I­­g­a­­z­­­i n­i­­m­­­f­­­o­­m­­­á­n­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
seneca6
2024. április 23. 11:38
Na, akkor már ő is halálos beteg? Lassan nem marad diktátor a Földön. Mindenesetre jobbulást, vagy mit is kell mondani ilyenkor a pc lipcsi mantra szerint.
bunko-jobbos
2024. április 23. 07:38
1. Vagy igaz vagy nem. Brittudósok vagy csak simán BBC? 2. Közben állított már maga helyett 12! gyereket (https://hu.wikipedia.org/wiki/Ramzan_Ahmadovics_Kadirov) Nemrég Európa nagy országainak vezetőinek (Merkel, makaróni meg az angol minelnöknő) összesen volt 0, azaz NULLA gyereke. Erről ennyit.
Swift Nimblefoot
2024. április 23. 01:12
Baromság ismét. A hasnyálmirigyrákos fogy mint a fene, Kadirov egy csontváz lenne már ha ez lenne a baja. De ha meghalna akkor is ott van a fia aki szintén Putyin szövetségese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!