Aligha lehet megállítani, hogy új atomhatalom jöjjön létre, Irán

2024. április 15. 06:38

A teljes eszkaláció csak Moszkvának lenne jó.

2024. április 15. 06:38
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Címlapfotó: Shutterstock

„Eszkalációs veszély persze van, de az amerikaiak láthatóan fogják vissza Izraelt, az irániak meg nem lőttek igazán érzékeny célpontot.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes eszkaláció nem jó Kinának sem, az olajéhsége miatt. Hormuzt nem lehet kikerülni. A teljes eszkaláció csak Moszkvanak lenne jó. De azon most sokan dolgoznak, hogy ne legyen. A labda Izraelnél pattog.

De akármilyen visszafogott volt is Irán (gyakorlatilag előre szóltak) ez egy új minőség. Az új világhelyzetben aligha lehet megállítani hogy egy új atomhatalom jöjjön létre, Irán.” 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:49
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­a­ ­s­z­­­e­x­i­ ­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
survivor
2024. április 23. 13:17
Rajta perzsák ! Visszavágás Plataiaért ! Makedon Alexandroszért !
Akitlosz
2024. április 15. 15:21
Már régen megérkeztek az orosz légvédelmi eszközök Iránba. Irán azt is megmondta Amerikának, hogy támad, akkor az amerikai bázisok a térségben iráni célponttá válnak. Ezért húzza be a farkát Amerika.
karakter-2
2024. április 15. 10:19 Szerkesztve
Nem kell fosni, Izrael 99,8%-ban minden támadó eszközt kivéd. Vagy mégsem? Az Irán elleni támadás megosztja Netanjahu háborús kabinetjét? Háromórás tárgyalás után után sincs döntés. https://www.youtube.com/watch?v=QxPz_QdvWmc What happened? Hiszen minden iráni eszközt leszedtetek? Tele a gatya, vagy győzött a híres zsidó megbocsátás és könyörületesség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!