Navalnij özvegye szerint lényegében Orbán Viktor segítségével ölette meg férjét Putyin

2024. március 15. 18:57

Julia Navalnaja szerint a magyar kormányfő az orosz elnök szövetségese.

2024. március 15. 18:57

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

***

Julia Navalnaja, Alekszej Navalnij özvegye videóüzenetet küldött Karácsony Gergely március 15-én tartott nagygyűlésére – írta az Index

Navalnaja szerint férjével Vlagyimir Putyin orosz elnök nem tudott volna egyedül megbirkózni, és Ukrajnát sem támadta volna meg, ha nincsenek olyan „szövetségesei” az Európai Unióban, mint Orbán Viktor. Elmondta, Európa több országában is „olyan dolgok történnek”, mint Oroszországban, köztük Magyarországon is. Hozzátette, „büszke azokra az emberekre”, akik ez ellen harcolnak. 

Az aktivista szerint „Oroszország nem egyenlő Putyinnal” és „Magyarország sem egyenlő Orbánnal”. Üzenetét azzal zárta, miszerint „a demokratikus Magyarországnak vannak szövetségesei”. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deák Dániel

Facebook

Idézőjel

A budapestiek nem kérnek Gyurcsány emberéből.

***

 

Összesen 378 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valerian-0
2024. április 27. 16:17
Meghibbant az özvegy, össze-vissza beszél. Vagy ezt is lefizették már a globalisták meg a sorosék?
Málaga21
2024. március 17. 10:54
Szőkébb már nem is lehetne.
kombinator-0
2024. március 17. 10:23
kiderítette az özvegy, hogy éppen fordítva van ... Orbán pincsije Putin ... bruhahaha
KARAK-ter
2024. március 17. 01:16
Jaj te jószagú Úristen !!! Ez a Viktor....... szerintem személyesen Ő járt a börtönben és Ő itatott valami löttyöt ennek a szerencsétlen asszonynak az urával. Szerintetek balos libsik ami rossz ma a világban történik arról mindről Orbán tehet. Szerintem meg kurva jó lenne ha mindenki egy kicsit elgondolkodna merre is tart a világ , mert egyszer csak lesz egy villanás aztán minedki elfelejtheti a jó meleg kis otthonát, meg unalmas életét , mert az ajtóban kopogtat a III. világháború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!