Kinyomtatták az orosz-ukrán háborúban harcoló tankokat (GALÉRIA)

2024. március 03. 15:16

A T-típusú orosz tankok mellett feltűnik a német Leopard és az amerikai Bradley is.

2024. március 03. 15:16
null

Közösségi oldalán adta hírül Bendarzsevszkij Anton, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, hogy az elmúlt időben egyfajta hobbiként 3D-s nyomtatójával kinyomtatta az orosz-ukrán háborúban harcoló tankok típusait. A képeket most közkinccsé is tette.

Mint kiderült, a műanyagtankok – amelyek  T-72-es orosz harckocsit, Leopard 2A4 német harckocsit, Stryker kanadai páncélozott harcjárművet, M1 Abrams amerikai harckocsit, BMP-2 orosz gyalogsági harcjárművet, T-90 orosz harckocsit és Bradley amerikai páncélozott harcjárművet ábrázolnak – egymáshoz képest méretarányos darabok, 1:56 arányban.

 

 

Nyitókép és képek: Bendarzsevszkij Anton Facebook-oldala

 

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­l­á­­­n­y­­­o­­k­­­ ­v­­­á­r­­­n­a­­k­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Johogy
2024. március 03. 19:55
Nala estenkent mindig gyoznek a zukrik.
backsplash
2024. március 03. 18:43
Mivel a gondolkodással nem töltött sok időt. Elolvasta a Post-ot, meg a többi útmutatót és felmondta a leckét. Egyetlen saját gondolata nincs ennek a buflákfejű banderistának. Az egyik fő tevékenysége, hogy a vele szemben kritikus kommentelőket a követői vamzerkodása mentén gyomlálja a facebook-oldalán.
lajajakab11
2024. március 03. 18:34
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!