Izrael emeli a tétet: „A védekezésről a Hezbollah üldözésére térünk át!”

2024. március 30. 12:07

A védelmi miniszter szerint fokozni fogják a hadműveleteket.

2024. március 30. 12:07

Izrael éjszakai szíriai légicsapására utalva Yoav Gallant védelmi miniszter azt mondta, hogy a hadsereg „kiterjeszti a hadjáratát és növeli a támadások arányát északon”, miután az IDF északi parancsnokságán, Safedben értékelést végeztek.

Izrael a védekezésről a Hezbollah üldözésére tér át, el fogjuk érni, ahol a szervezet működik, Bejrútban, Damaszkuszban és távolabbi helyeken is” 

– tette hozzá Gallant az Euronews szerint. A miniszter kommentárjai napokkal azután hangzottak el, hogy a Hezbollah egyik magas rangú parancsnoka meghalt egy IDF dróncsapásban Dél-Libanonban, és öt másik Hezbollah-terrorista is életét vesztette egy másik rajtaütés során a szíriai Aleppóban. 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-86
2024. május 27. 20:48
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­e­l­­d­­­ ­­a­­ ­­s­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­­u­n­c­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. március 30. 22:18 Szerkesztve
October 7-e egy koncentrációstábor felkelés volt, bármit is állítanak a habzószájú cionista propagandisták. A gázai övezet 55 év óta a legnagyoɓb koncentrációs tábor volt a földön. A jelek szerint most kiirtják ôket. Kapjanak békét a túlvilágon!
Tommaso
2024. március 30. 18:06
2023 október - az arab iszlamista terroristák embertelen támadása aminek során civileket, köztük kisgyerekekre támadtak és gyilkoltak - kegyetlenül. Izrael (megkésve bár, de törve nem) védekezett, majd visszatámadt, ahogy azt a Galaxis minden népe tenné. Talán csak a Békeszerető Orbán agymosott népe nem. Ők nem védekeznének egy ellenséges agresszió ellen. Hiszen abban honvédők veszthetnék éIetüket
Tommaso
2024. március 30. 17:57
16:51 A náci asszaur aljasságában odáig süllyedt, hogy azt merészeIi állitani, pontosan tudja, hogyan élik mindennapjaikat az iszamista terroristák túszai. Ez csak akkor lehetséges, ha asszaur nemcsak támogatja a tömeggyilkos terroristákat, / ahogy eddig tudtuk /, hanem egy közüIük,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!