Elbarikádozta magát egy nő az aacheni kórházban: egyből kimentek a kommandósok

2024. március 04. 22:42

Egyelőre nem világos, hogy a nő fel van-e fegyverezve, illetve azt sem tudni, hogy vannak-e túszai.

2024. március 04. 22:42

Egy 65 éves nő elbarikádozta magát a németországi Aachen egyik kórházában hétfőn, nagyszabású rendőrségi akciót kiváltva – közölte a német rendőrség.

Az idős nő délután lépett be az egészségügyi intézménybe, ahol később füstképződésre lettek figyelmesek.

A rendőrség különleges alakulata vonult ki a helyszínre, a kórház környékét lezárták. Egyelőre nem világos, hogy a nő fel van-e fegyverezve, illetve azt sem tudni, hogy vannak-e túszai.

A német rendőrség szóvivője korábban megerősítette, hogy egy „gyanús személy” tartózkodik az egészségügyi intézmény területén.

„Útlezárások vannak és a vasúti közlekedés is korlátozott. Kerüljék el a térséget, amennyire csak lehetséges” – figyelmeztetett a rendőrség az X-en.

A hatóságok egy „lehetséges fenyegető helyzetről” számoltak be. Este a rendőrség közölte, hogy egyelőre nincsen tudomásuk sérültekről.

(MTI)

Nyitókép: HENNING KAISER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:13
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­n­­­y­­­o­­k­ ­­­v­­­á­r­­­n­a­k­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
jovanazugy
2024. március 05. 05:13
"A német rendőrség szóvivője korábban megerősítette, hogy egy „gyanús személy” tartózkodik az egészségügyi intézmény területén." Szerintem Sara Conor az, és ott lesz a terminátor is
Kotucso
2024. március 05. 05:13
Ide jutottak a német különleges erők. Bátran elbánnak egy 65 éves nővel. Bezzeg ha a migránsokról van szó akkor előkerül a klasszikus: "bátran nyúlként elfutott".
szabadabb
2024. március 05. 00:03
Valószínűleg közölte hogy mostantól az AFD-re fog szavazni... az osztályvezető meg füstölő fejjel hívta kommandót:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!