Bombafenyegetés miatt indultak meg a zsaruk, Izrael-ellenes tüntetők állták útjukat

2024. március 03. 16:54

A New York-i rendőrök kénytelenek voltak letartóztatni az útjukat álló demonstrálókat.

2024. március 03. 16:54
A képen a New York-i rendőrség autója, közelről.

Bombafenyegetés gyanújára válaszul indultak el a New York-i rendőrség tűzszerészei a hatodik és a hetedik sugárút közötti 42. utcához, ahol egy Uber-sofőr egy gránátot talált a hátsó ülésén. Csakhogy

alig jutottak el a helyszínre, mert útjukat állta a Millions March for Palestine nevű megmozdulás, az Izrael-ellenes tüntetők pedig egész egyszerűen nem engedték tovább a tűzszerészek járművét

– számolt be a szombati, nagy botrányt kiváltó esetről a New York Post.

A cikk szerint több erőszakos tüntetőt is kénytelenek voltak letartóztatni a rendőrök, mivel a Times Square-nél zajló demonstráción egyszerűen nem tudott keresztülvágni.

„Boldog szombatot mindenkinek! Kivéve azoknak, akik jó ötletnek tartották megakadályozni egy bombafenyegetésre reagáló rendőrségi tűzszerész jármű továbbjutását. Ők ott töltik a szombatot, ahová valók: börtönben” – fakadt ki posztjában Kaz Daughtry, a NYPD műveleti biztosának helyettese.

A rendőrök végül odajutottak a helyszínre, a gránátról pedig egyelőre annyit tudni, hogy valószínűleg hatástalan volt. A rendőrség videót is közzé tett az esetről.

***

Nyitóképünk illusztráció! A képen a New York-i rendőrség autója, közelről. Fotó: GettyImages/Tim Drivas Photography

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2024. március 03. 18:11
Nem ertem a palesztin tüntetőket. Miert nem indulnak haza harcolni? Miért mas dárdájával vernék a bozótost?
karakter-2
2024. március 03. 17:34
Ezek a zsidók folyton balhéznak. NY pedig tele van velük.
rockercicc
2024. március 03. 17:09
Végig kellett volna menni a mocskos terroristaszopókon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!