Videóra vettek egy földönkívüli támadást, csakhogy a felvétel eltűnt

2024. február 15. 20:35

Szerintük az amerikai hadsereg olyan videofelvételek birtokában van, amelyeken egy UFO látható, amint lézersugarakkal elfog és hatástalanít egy nukleáris rakétát.

2024. február 15. 20:35

Az amerikai hadsereg olyan videofelvételek birtokában van, amelyeken egy UFO látható, amint lézersugarakkal elfog és hatástalanít egy nukleáris rakétát – állítja Bob Jacobs hadnagy és Florenze Mansmann. A két nyugalmazott katona állításáról a brit Mirror számolt be.

Megnézték a felvételt, mielőtt nyoma veszett

Jacobs és Mansmann állításai szerint az eset 1964-ben egy Atlas rakéta tesztje során történt. A veteránok azt állítják, hogy

látták az esetről készült felvételt, mielőtt a szalag rejtélyes módon nyomtalanul eltűnt.

A két férfi egy olyan csapat tagjai voltak, amely a légierő számára a kaliforniai rakétakísérletekről készült felvételek rögzítéséért volt felelős. Állításuk szerint két nappal azután, hogy felvették a videót, két civil ruhás CIA-ügynök elkobozta a klipet, és arra utasította őket, hogy hallgassanak annak tartalmáról.

A történetük egyébként beleillik azokba a klisékbe, amelyek szerint a földönkívüliek beleavatkoztak a hidegháború során végzett atomfegyver kísérletekbe. Továbbá az állítólagos űrhajót is a „szokásos” lapos repülőcsészealj formájúnak írják le.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Getty Images / Joe McBride

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turius
2024. február 16. 09:56
Na, de jó! Nekem arról van videóm, hogy visszamegyek az időben, és hogy tőlem származik az emberi faj, aztán visszajöttem ide. És még az időgép építése és lebontása is a videón van. Csak sajnos az is eltűnt. Úgyhogy muszály lesz a szavamban bízni. De minden bizonnyal létezik a videó. Ez tény. Komolyan, már a gondolat, hogy valaki szerint képes lennék elhinni egy ekkora faszság önmagában inzultál.
lazio154-2
2024. február 16. 07:03
Einstein tér-idő elmélete óta minden tudós az időútazásról elmélkedik. Valakiknek sikerülhetett a jövőben meg is alkotni azt. Valószínünek tartom, hogy ezek a megfigyelések igazak. A most itt repkedő tárgyak nem idegen eredetüek, hanem a jövő embereinek alkotásai. A történelembe nem tudnak beleszólni, mert ők már a megtörtént események után születtek. Nincs közöm az EDDA művekhez!
files32
2024. február 16. 06:10
A papok lassan jelentkezhetnek a munkanélküli központba.
pandalala
2024. február 16. 01:00
a klingonok már a spájzban vannak .... és, szövetkeztek ott az oroszokkal! .. :-DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!