Trump: úton a Fehér Ház felé?

2024. február 27. 07:35

Egészen bizonyos, hogy egy visszavágóra számíthatunk Donald Trump és Joe Biden között.

2024. február 27. 07:35
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

„Most nem elsősorban arról lesz szó, hogy ezt szeretnénk-e. Persze, jogos lehet a kérdés: miért is szeretné bárki, hogy vége legyen az ukrán háborúnak, alábbhagyjon az LMBTQ- és woke-őrület, megálljon a migránsáradat, lejjebb menjen az olajár… De nyilván hiba lenne azonnali csodát várni egy embertől. Az viszont egészen biztos, hogy Trump (és az őt támogató politikai körök) a Biden-adminisztrációhoz, és egy úgy általában a mainstream, globalista amerikai politikai establishmenthez képest egy egészen másfajta, sokkal kevésbé háborúpárti, a megváltozott geopolitikai helyzethez sokkal inkább alkalmazkodni igyekvő, ugyanakkor Amerika tradicionális értékeit és erejét fenntartani akaró irányvonalat képviselnek. Kb. meg akarják menteni Amerikát. Good luck – ahogy mondani szokták. De mondom, most nem ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogy áll az elnökválasztási kampány, illetve procedúra. ...)

Egészen bizonyos tehát, hogy egy visszavágóra, rematch-re számíthatunk Donald Trump és Joe Biden között. Itt azért muszáj betenni egy (illetve két) zárójelet: feltéve, ha… Ez első zárójel: Trumppal szemben több, politikailag motivált jogi eljárás is zajlik, amelyeken keresztül a jelenlegi hatalom igyekszik ellehetetleníteni az ő indulását. Pl. Kolorádóban a helyi Legfelsőbb Bíróság le is akarta vetetni a Republikánus szavazólapról az előválasztás során, de a szövetségi Legfelsőbb Bíróság felülbírálta ezt a döntést.

A második zárójel: Joe Biden életkora sokakat aggaszt, az elnök rendkívül népszerűtlen, és folyamatos kognitív zavarai már annyira látványosak és gyakoriak, hogy egyre nehezebb tudják kimagyarázni, még a teljes mainstream sajtó falazása mellett sem. Ha végképp alkalmatlanná válik novemberig, akkor bajban lesznek a Demokraták, de továbbra sem szűnnek a pletykák arról, hogy titokban már Michelle Obama elnökjelöltségét készítik elő.”

Nyitókép: Képernyőmentés

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szandi-mandi-2
2024. február 27. 19:43
Mi van Kennedy-vel? Indul? Demokrata vagy független? Ál-független? Bezavarhat.
machet
2024. február 27. 16:13
Huha ez most mi volt?Ráadásul egy hozzá nem értőtől.Géza bácsinak nem kellene megszólalni sem.Egy tehetségtelen ember.
Conduct
2024. február 27. 11:13
Jeszy,drukkolok neked hogy minél több hülye pólót tudj eladni.
Conduct
2024. február 27. 11:13
Jeszy,drukkolok neked hogy még több hülye pólót tudj nyomtatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!