Trump: Oroszország egy háborús gépezet (videó)

2024. február 21. 22:48

A korábbi elnök szerint Európának fontosabb a háború, és nem az Egyesült Államoknak.

2024. február 21. 22:48
Donald Trump Holds A Campaign Rally In Erie, Pennsylvania

Oroszország egy háborús gépezet, amely korábban legyőzte a hatalmas megszállókat – jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök egy keddi kampánygyűlésen, amikor kifejtette, ellenzi, hogy további több milliárd dolláros amerikai segélyeket küldjenek Ukrajnának.

Trump megismételte korábbi állításait, miszerint ha ő lenne a Fehér Házban, a háború nem tört volna ki, és hogy „24 órán belül” véget tudna vetni a harcoknak, ha a választók újra megválasztanák őt. Azt is elmondta, hogy az uniós országoknak, amelyek számára a konfliktus tétje nagyobb, mint az Egyesült Államok számára, többet kellene fizetniük Kijevnek.

„El kell kezdeniük fizetni” – jelentette ki. „Egy óceán van közöttünk. Nekik nincs ilyen óceánjuk” – mondta. „Nagyon rosszul érzem magam (...) Ne feledjék, Oroszország személyében tényleg egy háborús gépezettel állnak szemben.

Ez az, amit csinálnak. Legyőzték Hitlert, legyőzték Napóleont”

– tette hozzá Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Jeff Swensen/Getty Images

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. február 22. 08:15
Az "usanak" az eu kifizeti amit beletesz. Papíron
pipa89
2024. február 22. 07:54
Nos, ez az a pont, amikor tudni kell különbséget tenni európai és jenki érdek között. A helyzet az, hogy ti, tengerentúliak ugrasztottátok bele az ukikat ebbe az egészbe, és most rákenitek a szart az európaiakra. Értem én Donald, hogy képes vagy szembe menni a tényleges hatalommal, de ezt csak addig fogod megtenni, amíg ellavírozhatsz. Frontális támadást te sem kockáztatsz, továbbá a pénzügyi polip lefejthetetlen a jenki állami érdekről. Mindegy ez a ti problémátok. Teszek rá, hogy az agyatlan szomszédok hogyan tékozolták el a nemzeti vagyonukat, földjeiket, energiaiparukat, hogyan játszották át az ország vezetését a jenki befektetői alapoknak, ezt a szart ránk ne kenjétek! A ti tulajdonotok, pontosabban a befektetői alapoké, tehát finanszírozzák ők! Mi európaiak csak szívunk, mert a Black Rock az egész uniós piacot készül egészben lenyelni, a költségeit pedig velünk fizetteti meg. Hát egy nagy, büdös lófütyit!
Chekke-Faint
2024. február 22. 07:11
Az Usa meg nem? No ezen el kellene gondolkodni elnök úr. Az Usa fennállásának majd minden évében háborúzott.
Uztu
2024. február 22. 06:58
Okosan csűri a retorikát az usasoknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!