Putyin emberének vészjósló terve: Amikor orosz csapatok állnak majd Magyarország határánál…

2024. február 21. 08:37

A bécsi eseményen résztvevő orosz küldöttség vezetője úgy véli, akkor változik majd meg a hevület és a hangnem a tárgyalásokon, amikor az orosz hadsereg az EU-tagok határainál áll.

2024. február 21. 08:37
null

Európa hozzáállása Oroszországhoz a biztonsági párbeszédben konstruktívabbá válik, amikor az orosz hadsereg megközelíti az Ukrajnával határos keleti EU-államokat – jelentette ki a katonai biztonságról és fegyverzet-ellenőrzésről szóló bécsi tárgyalásokon részt vevő orosz küldöttség vezetője a RIA tudósítása alapján.

Konsztantyin Gavrilov közölte:

A hév akkor fog csökkenni, amikor csapatok állnak majd Lengyelország, Románia, Magyarország és Szlovákia határánál. Teljesen más lesz a hangnem.

A diplomata úgy véli, egy ilyen helyzetben kezdődhetnek majd komoly tárgyalások fékekről és egyensúlyokról, garanciákról. Hozzátette, ésszerű partnerek beszélnek egy ilyen forgatókönyvről.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Tucker Carlsonnak adott interjújában azt mondta a NATO-val és egy esetleges nukleáris háborúval kapcsolatban, hogy szerinte a NATO-tagállamok „a saját lakosságukat próbálják megfélemlíteni egy képzeletbeli orosz fenyegetéssel”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Mikhail Klimentyev

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. február 22. 04:00
uncsi :-D
csapláros
2024. február 22. 01:29
szintetikusegonsamu 2024. február 21. 11:22 ..."Reméljük nem (lesz Mo. határa a Kárpátok lábainál)és ha a tiszántúlt is elvesztitek, az lenne maga a Kánaán. :)" ... 2010 óta reménykedsz Orbán, 1989 óta pedig Magyarország és a magyarság bukásában. Te már rég alulról szagolod az ibolyát, míg a reményed még mindig gólyafosként kóvályog a sírod fölött. De legalább nem lesz meleged ebben a nagy globális felmelegedésben...Kac-kac.
bagira002
2024. február 21. 23:23
Foss megint uszít . Oroszok Európa felé nem terjeszkednek , ukránnak mondott terület orosz föld oroszok lakják , egy vérből valók . Amerika terjeszkedik kelet felé energiáért . Zelenszkij a háborúba beleegyezett Amerikának segít oroszoktól az energiát elrabolni , úgy tűnik sikertelenül.
survivor
2024. február 21. 19:04
Kenyérrel és sóval...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!