Oda csaptak az ukránok, ahol most nagyon fáj az oroszoknak (VIDEÓ)

2024. február 12. 21:59

Egyik legveszélyesebb fegyverüktől búcsúzhatnak el Putyinék.

2024. február 12. 21:59
null

Ukrán oldalakon terjedt el az a felvétel, melyen az látható, amint a kijevi erők megsemmisítenek egy orosz TOSz-1A termobárikus rakéta-sorozatvetőt. A Portfólió által kiszúrt felvétel szerint az ukrán Nemzeti Gárda egyik drónegysége vette észre és vette üldözőbe az oroszok egyik legfélelmetesebb fegyverét, a „Perzselő Napfényt”, majd a rádobott robbanótöltet egy katasztrofális lőszerdetonációt okozott, teljesen megsemmisítve a fegyverrendszert.

Jelentések szerint az oroszok eddig 21 db. TOSz-1-est vesztettek el a háború során, ez azért is súlyos veszteség, mert az elmúlt húsz évben mindössze 45 ilyen eszköz készült. Mint írják, a TOSz-1-es az orosz tüzérség egyik leghatékonyabb és legkegyetlenebb fegyvere. 

Nyitókép: Twitter

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:45
🍓 ️ F­­­o­­r­r­­­ó­­ l­­­á­­­n­­­yok sz­­ex­­­et ak­­ar­n­­­ak, ba­­sz­­d m­eg ők­­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
lajajakab11
2024. február 16. 20:15
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 13. 08:16
kb. egy hónapja már volt ez a felvétel
öcsicipő
2024. február 13. 08:01
Úgy látom az újságíró oskolába megtanítják , hogy hogyan kell lényegtelen híreknek is világ ( háború ) megváltó hangzatos címeket adni. Szóval a TOS 1 egy végtelenül egyszerű, majdhogynem primitív szerkezet. Ugye harckocsi alváz, torony helyett mozgatható rakétatubus és kész. Ettől még a Leo 1 is komolyabb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik